Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Nationale Nederlanden verlaagt rente leningen naar 3,5%

Publicatie: 10-02-2021


Rentewijziging Persoonlijke Lening

​​​​Met ingang van 8 februari 2021 verlaagt Nationale-Nederlanden de rente van de Persoonlijke Lening via partner het Nederlands Krediet Collectief. De verlaging geldt voor leenbedragen tussen de € 5.000,- en € 75.000,-. De minimale rente van de Persoonlijke Lening wordt verlaagd van 3,6% naar 3,5%. Hiermee voldoet Nationale Nederlanden aan de wens van het Nederlands Krediet Collectief om consumenten die een nieuwe lening willen aanvragen of een bestaande lening willen oversluiten tegen sterk verbeterde voorwaarden willen realiseren.

Speciaal voor huiseigenaren, die in het hogere segment van kredietbedragen naast hun Nationale Nederlanden Hypotheek of een bestaande hypotheek bij een andere kredietverstrekker een verbouwingwens hebben, wordt het extra aantrekkelijk om met 3,5% rente een verbouwing te financieren. Met een laag bruto maand bedrag aan rente en aflossing geniet u als huiseigenaar ook nog van fiscaal voordeel.

Doorlopend Krediet Nationale Nederlanden oversluiten

Met de huidige renteverlaging biedt het Nederlands Krediet Collectief alle consumenten in Nederland die nu een doorlopend krediet hebben een potentiele renteverlaging aan. Of u nu een doorlopend krediet bij Nationale Nederlanden heeft of niet, u kunt gebruik maken van de verlaagde vaste rente. Het oversluiten van uw doorlopend krediet kunt u kosteloos doen middels een vrijblijvende aanvraag. De oversluitservice van het Nederlands Krediet Collectief neemt het volledige werk voor u uit handen. Ook profiteren van een lagere rente en betere voorwaarden? Onze kredietspecialisten zitten voor u klaar.

Auteur: Rick Hartsuiker

Allround Kredietspecialist / Directeur

Specialisme: krediet acceptatie, klantbelang085 - 760 89 89

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 3,5%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: vrijdag 5 maart

“Omdat ik e.e.a. aan woningverbetering van mijn flatje wil gaan doen en daarvoor niet genoeg geldmiddelen ter beschikking had, heb ik afgelopen week een lening aangevraagd bij het Nederlands Krediet Collectief. De medewerkers van genoemde instantie hebben mij telefonisch heel vriendelijk en zeer correct geholpen. Er was begrip voor mijn onwetendheid t.a.v. handelingen met downloaden etc. Daarbij ben ik fantastisch geholpen en zo ben ik ook weer een beetje wijzer geworden in het werken op een pc. En tenslotte: petje af voor de snelle wijze waarop mijn lening door hen is geregeld.”

heer Van der Marel

Bekijk alle 1181 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

5 sterren op Trustpilot

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,5%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.177,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 493,14 en een rentetarief van 3,5%.