Nationale Nederlanden verlaagt rente leningen naar 3,5%

Publicatie: 10-02-2021


Rentewijziging Persoonlijke Lening

​​​​Met ingang van 8 februari 2021 verlaagt Nationale-Nederlanden de rente van de Persoonlijke Lening via partner het Nederlands Krediet Collectief. De verlaging geldt voor leenbedragen tussen de € 5.000,- en € 75.000,-. De minimale rente van de Persoonlijke Lening wordt verlaagd van 3,6% naar 3,5%. Hiermee voldoet Nationale Nederlanden aan de wens van het Nederlands Krediet Collectief om consumenten die een nieuwe lening willen aanvragen of een bestaande lening willen oversluiten tegen sterk verbeterde voorwaarden willen realiseren.

Speciaal voor huiseigenaren, die in het hogere segment van kredietbedragen naast hun Nationale Nederlanden Hypotheek of een bestaande hypotheek bij een andere kredietverstrekker een verbouwingwens hebben, wordt het extra aantrekkelijk om met 3,5% rente een verbouwing te financieren. Met een laag bruto maand bedrag aan rente en aflossing geniet u als huiseigenaar ook nog van fiscaal voordeel.

Doorlopend Krediet Nationale Nederlanden oversluiten

Met de huidige renteverlaging biedt het Nederlands Krediet Collectief alle consumenten in Nederland die nu een doorlopend krediet hebben een potentiele renteverlaging aan. Of u nu een doorlopend krediet bij Nationale Nederlanden heeft of niet, u kunt gebruik maken van de verlaagde vaste rente. Het oversluiten van uw doorlopend krediet kunt u kosteloos doen middels een vrijblijvende aanvraag. De oversluitservice van het Nederlands Krediet Collectief neemt het volledige werk voor u uit handen. Ook profiteren van een lagere rente en betere voorwaarden? Onze kredietspecialisten zitten voor u klaar.

Auteur: Rick Hartsuiker

Allround Kredietspecialist / Directeur

Specialisme: krediet acceptatie, klantbelang

085 - 760 89 89

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 6,6%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.