Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Vooruitstrevend Nederlands Krediet Collectief kiest al jaren voor online dienstverlening

Publicatie: 16-11-2020


Waar verschillende huisbanken nu het belang van vestigingen zorgvuldig onder de loep nemen, werkt het Nederlands Krediet Collectief al tijden bewust niet met kantoren. Dit om de service hoog te houden, efficiënt te werken en voordelige tarieven voor de consument mogelijk te maken. 

Klanten ervaren voordeel

Het minderen van fysieke kantoren – zoals de Rabobank genoodzaakt is, zo meldt AMweb – zien we bij het Nederlands Krediet Collectief als een positieve ontwikkeling. Wij doen dit niet zonder reden al jaren. De positieve ontwikkeling zit ‘m, zo constateren wij ook in onze dagelijkse werkzaamheden, vooral in het feit dat er op deze manier veel klantgerichter gewerkt kan worden. Dankzij het ontbreken van dure kantoorpanden en het drukken van de kosten die daarbij horen, zijn wij de goedkoopste in de markt. En dat is uiteindelijk voor de klant alleen maar voordelig.

Op afstand, maar toch persoonlijk

Geen kantoren staat niet gelijk aan geen persoonlijk advies. Sterker nog, wij vinden persoonlijk en deskundig advies een belangrijk aspect in het leentraject. De huidige technologieën maken het gelukkig mogelijk om plaats te nemen in de woonkamer van de consument zonder dat hiervoor een fysieke locatie nodig is.

Deze technologieën zorgen er juist voor dat we nauwe banden met onze klanten kunnen onderhouden, klanten ons zeven dagen per week kunnen bereiken en we ze tegelijkertijd ook nog de beste producten – lees: leningen met de scherpste rentetarieven - kunnen bieden. En niet te vergeten: we kunnen online veel sneller schakelen. 

100% onafhankelijk advies

Sta je op het punt om een lening af te sluiten? Houd er dan tevens rekening mee dat een bank alleen leningen biedt uit eigen portfolio. Het Nederlands Krediet Collectief is daarentegen gespecialiseerd in het vergelijken van alle leningen en kredietverstrekkers. Dit met maar één doel: de goedkoopste en best passende lening voor de klant verzorgen.   

Auteur: Chris Hilgersom

Allround Kredietspecialist / Directeur

Specialisme: online marketing, compliance

085 - 760 89 89

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 3,5%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: vrijdag 5 maart

“Omdat ik e.e.a. aan woningverbetering van mijn flatje wil gaan doen en daarvoor niet genoeg geldmiddelen ter beschikking had, heb ik afgelopen week een lening aangevraagd bij het Nederlands Krediet Collectief. De medewerkers van genoemde instantie hebben mij telefonisch heel vriendelijk en zeer correct geholpen. Er was begrip voor mijn onwetendheid t.a.v. handelingen met downloaden etc. Daarbij ben ik fantastisch geholpen en zo ben ik ook weer een beetje wijzer geworden in het werken op een pc. En tenslotte: petje af voor de snelle wijze waarop mijn lening door hen is geregeld.”

heer Van der Marel

Bekijk alle 1181 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

5 sterren op Trustpilot

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,5%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.177,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 493,14 en een rentetarief van 3,5%.