De partnerbank van Nederlands Krediet Collectief verlaagt haar rentes

Publicatie: 30-06-2020


Een persoonlijke lening vanaf 50.000 euro waarvoor je een rente betaalt van slechts 3,7 procent? Dat kan sinds deze week bij Nederlands Krediet Collectief. Onze partner DEFAM heeft besloten haar rentes te verlagen en daarmee de concurrentiestrijd met andere kredietverstrekkers aan te gaan. DEFAM staat al meer dan dertig jaar bekend als specialist in verantwoord lenen en doet dit nu tegen de allerlaagste vaste rente van Nederland.

Bij DEFAM sluit je altijd binnen verantwoorde kaders een lening af, ook als je je bestaande lening wilt verhogen. Bij Nederlands Krediet Collectief kan je kiezen voor de DEFAM Persoonlijke lening, een Huiseigenaar Persoonlijke lening of een Doorlopend Krediet.  Daarnaast kunnen wij als partner DEFAM premium aanbieden. Dit betekent dat wij een grote klantengroep nog beter voorzien van de beste voorwaarden, zoals de laagst mogelijke vaste rente voor onder andere huiseigenaren.

De verlaging van de rentes van DEFAM gaan volgens een staffel. Voor een lening vanaf 50.000 euro betaal je dus niet langer 3,8 procent maar 3,7 procent, en voor een lening tussen 35.000 euro en 50.000 euro betaal je in plaats van 3,9 procent nu 3,8 procent. DEFAM wil met deze verlaagde rentes de scherpst mogelijke leningen aanbieden. Ze is van mening dat ondanks de coronacrisis de geldmarkt nog gezond is en dat het belangrijk is dat consumenten tegen een goedkope rente geld kunnen lenen of hun bestaande leningen kunnen oversluiten.

Het consumentenvertrouwen is in juni gestegen ten opzichte van mei. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek. Dit betekent dat Nederlanders langzaamaan  weer wat meer geld durven uit te geven, zo ook voor de zomervakantie die voor de deur staat. De meeste Nederlanders blijven weliswaar in eigen land, maar er is een duidelijke toename in de vraag naar boten, caravans en campers. Geld lenen voor dergelijke aankopen kan dus nu met de beste voorwaardes én met een rente van 3,7 procent.

UPDATE: BNP Paribas verlaagt ook haar rente!

In samenwerking met het Nederlands Krediet Collectief verlaagt ook BNP Paribas haar rente naar 3,6% zodra men een bedrag van €50.000 leent. De verlaging zal per 1 juli 2020 ingaan, echter is het mogelijk om per ommegaande uw lening(en) over te sluiten naar een lening met deze goedkopere rente. Uiteraard is het ook mogelijk een nieuwe lening aan te vragen! De aanvragen zullen per 1 juli in behandeling worden genomen.

Auteur: Chris Hilgersom

Allround Kredietspecialist / Directeur

Specialisme: online marketing, compliance

085 - 760 89 89

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 6,6%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.