Geldlenen als alleenstaande senior, het kan

Publicatie: 21-11-2019


Maatschappelijk verantwoord geld lenen, daar draait het om bij Nederlands Krediet Collectief. Hierin willen wij geen enkele doelgroep uitsluiten. Daarom zijn we verheugd dat we in samenwerking met BNP Paribas Personal Finance de Persoonlijkste Sr. Lening voor alleenstaande zestigplussers gaan aanbieden. Hiermee is Nederlands Krediet Collectief nog beter in staat om maat werk leningen voor specifieke doelgroepen aan te bieden.

De bevolking van Nederland is geleidelijk aan het vergrijzen. In de twintigste eeuw is het aantal 65-plussers in Nederland meer dan vertienvoudigd: van 0,3 miljoen in 1900 tot 3,2 miljoen in 2018. De zestigplusser staat vol in het leven, ook als hij of zij alleenstaand is en met pensioen gaat. Ook dan wil je net als iedereen nog weleens een grote camperreis maken, een nieuwe auto aanschaffen of je huis verbouwen of verduurzamen. Dan komt een passende en betaalbare lening goed van pas.

Met een startleeftijd tot 74 jaar en een eindleeftijd tot 78 jaar biedt deze unieke lening voor een steeds groter wordende groep ouderen de kans om hun leven te verrijken, daar waar zij dit nodig vinden, zonder dat ze dit met hun spaargeld hoeven te betalen. Sinds de lancering van de Sr. Lening heeft BNP al veel zestigplussers kunnen helpen met een passende en betaalbare lening. Er kwam echter steeds vaker de vraag of dit ook mogelijk is op één naam, in plaats van twee. Daar heeft BNP Paribas in samenwerking met het Nederlands Krediet Collectief goed naar geluisterd.

Met de Persoonlijkste Sr. Lening is het nu ook bij Nederlands Krediet Collectief mogelijk om de wensen van alleenstaande zestigplussers te realiseren. Door onze jarenlange ervaring met het verstrekken van verantwoorde leningen en het meebewegen met veranderingen in de maatschappij weten wij als geen ander dat geen enkele wens hetzelfde is, dat iedereen andere behoeftes heeft en dat dus ook geen enkele lening hetzelfde is. Met de Persoonlijke Sr. Lening accepteren we alleenstaande huiseigenaren tot maximaal 72 jaar bij aanvang en tot maximaal € 50.000. Voor huurders gaan we tot 68 jaar bij aanvang en maximaal € 30.000. Het afsluiten van een senioren krediet is zonder bijkomende kosten, en er is optioneel een overlijdensrisico mogelijk!  Meer weten? Neem dan contact op met een van onze adviseurs of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Auteur: Chris Hilgersom

Allround Kredietspecialist / Directeur

Specialisme: online marketing, compliance

085 - 760 89 89

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 6,6%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.