Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Drempel om online aankopen te doen met geleend geld wordt lager

Publicatie: 30-11-2018


Geld lenen doen mensen vooral bij de bank, familie en door met een creditcard te betalen.

De drempel om online aankopen te doen, wordt volgens Incassobureau Intrum steeds lager. Zo is achteraf betalen bij webshops erg makkelijk. Kopen op afbetaling met een postorderkrediet gebeurt ook regelmatig. Hierdoor wordt niet alleen meer geld uitgegeven, maar worden ook duurdere aankopen gedaan dan aanvankelijk gepland.

Jongeren geven gemakkelijker geld uit met geleend geld

Jongeren geven gemakkelijker geld uit met geleend geld. Dat blijkt uit onderzoek van Incassobureau Intrum. Dit incassobureau deed onlangs onderzoek naar het betaalgedrag bij jongeren. Wat bleek? Ruim een derde van de ondervraagde jongeren zegt onder druk van sociale media aankopen te doen die niet binnen hun budget passen. Hierdoor zijn zij uiteindelijk meer geld kwijt dan ze hadden bedoeld.

Maatregelen treffen tegen laag betalingsmoraal

Roodstand, postorderkrediet en betalingsachterstanden zijn dus aan de orde van de dag. Doordat met name jongeren een laag betalingsmoraal hebben, door niet op tijd hun rekeningen te betalen, ontstaan er gemakkelijk betalingsachterstanden. Met alle gevolgen van dien. Om te voorkomen dat mensen in financiële problemen komen, moeten volgens Intrum gewerkt worden aan verstandiger financieel gedrag.

Verantwoord geld lenen geldt voor alle leeftijden

Het Nederlands Krediet Collectief onderschrijft dit. Via NKC wordt geld geleend in de leeftijdscategorie tussen de 24- en 70 jaar. Door verantwoord geld te lenen, passend bij je woon-werk en leefsituatie zul je minder snel problemen ondervinden met het aflossen en dus niet zo gauw in de financiële problemen komen.

Aflosblije lening: het antwoord op verantwoord geld lenen

Het Nederlands Krediet Collectief introduceert daarom de aflosblije lening. Met dit initiatief zorgen wij ervoor dat je de keuze hebt in een lening met een vaste aflossing met een vaste looptijd. Extra inlossen op je lening doe je boetevrij. Zo heb je altijd zicht op een schuldenvrije toekomst. Uiteraard doe je dit tegen de scherpste rente en beste lening voorwaarden van Nederland. Bij Nederlands Krediet Collectief sluiten we je doorlopend krediet over naar een persoonlijke lening v.a. 3,5% vaste rente!

Dat geldt ook voor het oversluiten van bestaande leningen zoals een postorderkrediet . Deze kun je bij het Nederlands Krediet Collectief kosteloos oversluiten naar een persoonlijke lening of doorlopend krediet. Meer weten?

Bereken je besparing

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 3,5%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: vrijdag 5 maart

“Omdat ik e.e.a. aan woningverbetering van mijn flatje wil gaan doen en daarvoor niet genoeg geldmiddelen ter beschikking had, heb ik afgelopen week een lening aangevraagd bij het Nederlands Krediet Collectief. De medewerkers van genoemde instantie hebben mij telefonisch heel vriendelijk en zeer correct geholpen. Er was begrip voor mijn onwetendheid t.a.v. handelingen met downloaden etc. Daarbij ben ik fantastisch geholpen en zo ben ik ook weer een beetje wijzer geworden in het werken op een pc. En tenslotte: petje af voor de snelle wijze waarop mijn lening door hen is geregeld.”

heer Van der Marel

Bekijk alle 1181 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

5 sterren op Trustpilot

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,5%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.177,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 493,14 en een rentetarief van 3,5%.