Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Klantbeoordeling 4.8 uit 5

085 - 760 89 89

Drempel om online aankopen te doen met geleend geld wordt lager

Publicatie: 30-11-2018


Geld lenen doen mensen vooral bij de bank, familie en door met een creditcard te betalen.

De drempel om online aankopen te doen, wordt volgens Incassobureau Intrum steeds lager. Zo is achteraf betalen bij webshops erg makkelijk. Kopen op afbetaling met een postorderkrediet gebeurt ook regelmatig. Hierdoor wordt niet alleen meer geld uitgegeven, maar worden ook duurdere aankopen gedaan dan aanvankelijk gepland.

Jongeren geven gemakkelijker geld uit met geleend geld

Jongeren geven gemakkelijker geld uit met geleend geld. Dat blijkt uit onderzoek van Incassobureau Intrum. Dit incassobureau deed onlangs onderzoek naar het betaalgedrag bij jongeren. Wat bleek? Ruim een derde van de ondervraagde jongeren zegt onder druk van sociale media aankopen te doen die niet binnen hun budget passen. Hierdoor zijn zij uiteindelijk meer geld kwijt dan ze hadden bedoeld.

Maatregelen treffen tegen laag betalingsmoraal

Roodstand, postorderkrediet en betalingsachterstanden zijn dus aan de orde van de dag. Doordat met name jongeren een laag betalingsmoraal hebben, door niet op tijd hun rekeningen te betalen, ontstaan er gemakkelijk betalingsachterstanden. Met alle gevolgen van dien. Om te voorkomen dat mensen in financiële problemen komen, moeten volgens Intrum gewerkt worden aan verstandiger financieel gedrag.

Verantwoord geld lenen geldt voor alle leeftijden

Het Nederlands Krediet Collectief onderschrijft dit. Via NKC wordt geld geleend in de leeftijdscategorie tussen de 24- en 70 jaar. Door verantwoord geld te lenen, passend bij je woon-werk en leefsituatie zul je minder snel problemen ondervinden met het aflossen en dus niet zo gauw in de financiële problemen komen.

Aflosblije lening: het antwoord op verantwoord geld lenen

Het Nederlands Krediet Collectief introduceert daarom de aflosblije lening. Met dit initiatief zorgen wij ervoor dat je de keuze hebt in een lening met een vaste aflossing met een vaste looptijd. Extra inlossen op je lening doe je boetevrij. Zo heb je altijd zicht op een schuldenvrije toekomst. Uiteraard doe je dit tegen de scherpste rente en beste lening voorwaarden van Nederland. Bij Nederlands Krediet Collectief sluiten we je doorlopend krediet over naar een persoonlijke lening v.a. 3,6% vaste rente!

Dat geldt ook voor het oversluiten van bestaande leningen zoals een postorderkrediet . Deze kun je bij het Nederlands Krediet Collectief kosteloos oversluiten naar een persoonlijke lening of doorlopend krediet. Meer weten?

Bereken je besparing

Onze voordelen

 • Scherpste vaste rente vanaf 3,6%
 • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
 • U betaalt elke maand een vast bedrag
 • Extra aflossen is altijd boetevrij
 • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: vrijdag 18 september

“Top geholpen ! Ze weten waar ze over praten.”

heer Baris

Bekijk alle 1042 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

5 sterren op Trustpilot

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Veelgestelde vragen
 • Hoe snel wordt een lening uitbetaald na afsluiten?
  • Zodra de getekende offerte samen met de benodigde stukken retour is ontvangen via mijn NKC, wordt deze gecontroleerd en doorgestuurd naar de bank. Normaal gesproken duurt de verwerking bij de bank een, of hooguit 2 dagen...Lees meer
 • Hoeveel kan ik lenen?
  • Op deze vraag is niet een algemeen antwoord te geven; lenen is maatwerk. De hoogte van uw leenbedrag is afhankelijk van meerdere factoren zoals: •Leeftijd •Inkomen •Koophuis of huurwoning •BKR-codering, saldo lopende leningen •Hoogte van het leenbedrag Op onze pagina... Lees meer
 • Moet ik een boete betalen bij het oversluiten van mijn lening?
  • Voor het oversluiten van een doorlopend krediet geldt dat dit altijd boetevrij mag. Het is de geldverstrekker niet toegestaan om u een boete of andere vergoeding in rekening te brengen als u uw lening wilt oversluiten. Voor een persoonlijke lening geldt dat als u deze eerder wilt aflossen, de... Lees meer
 • Kan ik extra boetevrij aflossen, en zo ja, hoe kan ik dit doen?
  • U kunt uw lening altijd extra aflossen. Zowel bij een doorlopend krediet alsmede een persoonlijke lening kunt u dit via Nederlands Krediet Collectief altijd boetevrij doen. U kunt het in te lossen bedrag overmaken naar de geldverstrekker onder vermelding van uw contractnummer en uw naam. Het... Lees meer
 • Kan ik zelf de looptijd van mijn lening bepalen?
  • Binnen bepaalde kaders kunt u zelf bepalen wat de looptijd is voor uw lening. Bij een doorlopend krediet wordt de (theoretische) looptijd bepaald door het maandbedrag dat u wenst te betalen. Dat zal altijd minimaal 1% van de kredietlimiet of het saldo zijn. Hoe lager het maandbedrag, hoe langer de... Lees meer

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Prisma 17a
2495 AS Den Haag

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.449,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 495,41 en een rentetarief van 3,6%.