Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Klantbeoordeling 4.8 uit 5

085 - 760 89 89

01-04-2016

Dat de rentetarieven dalen, is bijna geen nieuws meer. Wel bijzonder is het dat nu ook lenen goedkoper wordt. Tot voorheen bleef de rente voor geld lenen relatief hoog, terwijl de hypotheekrente en de spaarrente steeds verder daalden. Maar per februari hebben verschillende grote kredietverstrekkers, waaronder onze partnerbanken DEFAM en InterBank, hun rentetarieven verlaagd.

Lagere rente ECB

De steeds lagere rente is terug te voeren op de crisismaatregelen van de Europese Centrale Bank (ECB). De ECB zorgt dat voor banken lenen goedkoper wordt, zodat vervolgens ook consumenten en bedrijven tegen een lage rente kunnen lenen. In de hoop dat er op deze manier weer meer geld wordt uitgegeven en de economie zich kan herstellen. Banken lenen inmiddels bij de ECB tegen de extreem lage rente van 0,15%.

Lening afsluiten

Daarnaast is er nog een andere verklaring voor de almaar dalende rentetarieven. Er komt namelijk steeds meer concurrentie tussen aanbieders van leningen. Door nieuwe spelers op de leenmarkt lopen de ‘oude’ kredietverstrekkers leningen mis. Om toch interessant te blijven voor klanten, hebben ze daarom gekozen voor het verlagen van de rente op hun leningen.

Rentetarieven vergelijken

Bij het lening aanvragen wordt de rente die u moet betalen bepaald op basis van verschillende factoren. Hoeveel wilt u lenen en hoeveel tijd neemt u voor het aflossen? Maar ook uw leeftijd en inkomen hebben invloed op de kosten van uw lening. Vraag daarom altijd meerdere offertes aan en vergelijk de rentetarieven. Zo kiest u de meest voordelige lening die tegelijkertijd het beste bij u past.

Offerte lening aanvragen

Onlangs melden we al dat ook bij Nederland Leent de rentetarieven voor de persoonlijke lening en het doorlopend krediet zijn gedaald. Een persoonlijke lening afsluiten kan nu tegen de lage vaste rente vanaf 4,6%. Een doorlopend krediet sluit u zelfs al af vanaf de lage variabele rente van 4,4%. Vraag hier direct een offerte aan.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: donderdag 28 mei

“Very nice service. Good credit terms. I would recommend.”

Rafal Tomasik

Bekijk alle 910 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

5 sterren op Trustpilot

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden in onze kennisbank. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Veelgestelde vragen
 • Hoe snel wordt een lening uitbetaald na afsluiten?
  • Zodra de getekende offerte samen met de benodigde stukken retour is ontvangen via mijn NKC, wordt deze gecontroleerd en doorgestuurd naar de bank. Normaal gesproken duurt de verwerking bij de bank een, of hooguit 2 dagen...Lees meer
 • Hoeveel kan ik lenen?
  • Op deze vraag is niet een algemeen antwoord te geven; lenen is maatwerk. De hoogte van uw leenbedrag is afhankelijk van meerdere factoren zoals: •Leeftijd •Inkomen •Koophuis of huurwoning •BKR-codering, saldo lopende leningen •Hoogte van het leenbedrag Op onze pagina... Lees meer
 • Moet ik een boete betalen bij het oversluiten van mijn lening?
  • Voor het oversluiten van een doorlopend krediet geldt dat dit altijd boetevrij mag. Het is de geldverstrekker niet toegestaan om u een boete of andere vergoeding in rekening te brengen als u uw lening wilt oversluiten. Voor een persoonlijke lening geldt dat als u deze eerder wilt aflossen, de... Lees meer
 • Kan ik extra boetevrij aflossen, en zo ja, hoe kan ik dit doen?
  • U kunt uw lening altijd extra aflossen. Zowel bij een doorlopend krediet alsmede een persoonlijke lening kunt u dit via Nederlands Krediet Collectief altijd boetevrij doen. U kunt het in te lossen bedrag overmaken naar de geldverstrekker onder vermelding van uw contractnummer en uw naam. Het... Lees meer
 • Kan ik zelf de looptijd van mijn lening bepalen?
  • Binnen bepaalde kaders kunt u zelf bepalen wat de looptijd is voor uw lening. Bij een doorlopend krediet wordt de (theoretische) looptijd bepaald door het maandbedrag dat u wenst te betalen. Dat zal altijd minimaal 1% van de kredietlimiet of het saldo zijn. Hoe lager het maandbedrag, hoe langer de... Lees meer

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Prisma 17a
2495 AS Den Haag

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,8%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.995,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 500,- en een rentetarief van 3,8%.