Rente persoonlijke lening en doorlopend krediet opnieuw gedaald

Publicatie: 29-01-2016


Ook bij Nederland Leent daalt de rente! Vanaf 1 februari kunt u bij ons geld lenen tegen een nog lagere rente. Dat betekent dat u een persoonlijke lening afsluit tegen de lage vaste rente vanaf 4,6%. Een doorlopend krediet sluit u zelfs al af vanaf de lage variabele rente van 4,4%.

Rentetarieven geld lenen

Met deze lagere rente wordt geld lenen goedkoper. Of u nu een lening wilt afsluiten voor een nieuwe auto of de verbouwing van uw huis. Of uw huidige dure lening(en) wilt oversluiten om geld te besparen. Behalve een lagere rente profiteert u straks van verbeterde voorwaarden voor uw lening. Zo kan een persoonlijke lening afgesloten na 1 februari boetevrij extra afgelost worden. Ook wordt de eindleeftijd voor het afsluiten en aflossen van een lening verhoogd. Daarnaast hebben huiseigenaren extra voordeel dankzij de speciale producten voor huiseigenaren.

Persoonlijke lening berekenen

Een persoonlijke lening is ideaal bij een concreet leendoel. U leent een vast bedrag tegen een vaste rente en omdat ook de looptijd vaststaat, weet u precies wat uw lening u maandelijks kost. Een persoonlijke lening kunt u afsluiten vanaf de lage rente (vast) van 4,6%.

Doorlopend krediet vergelijken

Met een doorlopend krediet heeft u altijd geld achter de hand. U spreekt namelijk een maximaal op te nemen kredietbedrag af, dat u flexibel kunt opnemen en aflossen. Rente betaalt u alleen over het gebruikte bedrag en afgeloste bedragen kunt u altijd weer opnieuw opnemen. Een doorlopend krediet kunt u afsluiten vanaf de lage rente (variabel) van 4,4%.

Ontdek wat de lagere rente voor u betekent en vraag hier een offerte aan.

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 6,6%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.