Lenen voor schulden en rekeningen betalen met lening

Publicatie: 11-01-2016


Schulden en openstaande rekeningen kunnen u slapeloze nachten bezorgen. Daar bent u natuurlijk het liefst zo snel mogelijk vanaf. Zeker als u een hoge rente betaalt over het openstaande bedrag. Dan kan het de moeite lonen u te oriënteren op geld lenen voor schulden. Online een lening afsluiten is eenvoudig, snel geregeld én kan u veel geld besparen.

Geld lenen online

Een lening aanvragen is dankzij het internet toegankelijker geworden. Online geld lenen kan namelijk op het moment dat het u uitkomt. Geen tijdrovende bezoekjes aan de bank meer, u regelt uw lening gewoon vanuit uw luie stoel. Ook de aanvraagprocedures zijn overzichtelijker geworden. Online een lening aanvragen gaat namelijk helemaal digitaal.

Lenen tegen lagere rente

Sommige mensen staan nog huiverig tegenover geld lenen online. Is het wel veilig? Maar ook online lening verstrekkers moeten zich aan de wettelijke regelgeving houden. Daarbij worden online vaak minder grote bedragen geleend. Hierdoor zijn de risico’s juist kleiner. Ook profiteert u online van een lagere rente. Omdat uw hele aanvraag online wordt afgehandeld, wordt er namelijk onder andere bespaard op kantoorkosten.

Geld lenen voor schulden

Dat geld lenen online te regelen is, heeft lenen normaler gemaakt. Daarmee kan bijvoorbeeld een nieuwe auto of verbouwing ineens binnen handbereik komen. Ook kan het uitkomst bieden bij lenen voor schulden. Voor sommige mensen speelt mee dat geld lenen online anoniemer is. Alle contact verloopt namelijk per telefoon of mail. Maar het kan u ook veel geld besparen. Zo kan bij creditcard schulden de rente oplopen tot 14%. Over een reguliere lening betaalt u een veel lagere rente.

Lenen op maat en met verstand

Verantwoord lenen is belangrijk voor iedereen die gaat lenen. Maar misschien nog wel extra voor mensen die een lening afsluiten om rekeningen te betalen. Geld lenen voor schulden doet u niet zomaar. Daarom een aantal aandachtpunten bij het lening aanvragen.

  • Leen alleen bij een betrouwbare kredietverstrekker met een AFM vergunning. Dan weet u zeker dat u te maken heeft met een lening aanbieder die zich aan de wet- en regelgeving houdt.
  • Bekijk ook de ervaringen van anderen met de aanbieder die u voor ogen heeft. Zo krijgt u bijvoorbeeld een beeld van de tevredenheid over de klantenservice.
  • Lees de voorwaarden die bij uw lening horen goed. U weet dan precies aan welke verplichtingen u moet voldoen gedurende de looptijd van uw lening.
  • Vergelijk de rente en voorwaarden van verschillende aanbieders. De beste lening voor u is de lening die het beste bij uw persoonlijke situatie past.
  • Tot slot: leen niet meer dan u nodig hebt. Ook een klein bedrag lenen kan!

 Geïnteresseerd? Vraag hier een offerte aan. Eventueel denken onze kredietspecialisten graag met u mee over een lening die past bij uw persoonlijke situatie.

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 6,6%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.