Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Klantbeoordeling 4.8 uit 5

085 - 760 89 89

Lenen voor schulden en rekeningen betalen met lening

Publicatie: 11-01-2016


Schulden en openstaande rekeningen kunnen u slapeloze nachten bezorgen. Daar bent u natuurlijk het liefst zo snel mogelijk vanaf. Zeker als u een hoge rente betaalt over het openstaande bedrag. Dan kan het de moeite lonen u te oriënteren op geld lenen voor schulden. Online een lening afsluiten is eenvoudig, snel geregeld én kan u veel geld besparen.

Geld lenen online

Een lening aanvragen is dankzij het internet toegankelijker geworden. Online geld lenen kan namelijk op het moment dat het u uitkomt. Geen tijdrovende bezoekjes aan de bank meer, u regelt uw lening gewoon vanuit uw luie stoel. Ook de aanvraagprocedures zijn overzichtelijker geworden. Online een lening aanvragen gaat namelijk helemaal digitaal.

Lenen tegen lagere rente

Sommige mensen staan nog huiverig tegenover geld lenen online. Is het wel veilig? Maar ook online lening verstrekkers moeten zich aan de wettelijke regelgeving houden. Daarbij worden online vaak minder grote bedragen geleend. Hierdoor zijn de risico’s juist kleiner. Ook profiteert u online van een lagere rente. Omdat uw hele aanvraag online wordt afgehandeld, wordt er namelijk onder andere bespaard op kantoorkosten.

Geld lenen voor schulden

Dat geld lenen online te regelen is, heeft lenen normaler gemaakt. Daarmee kan bijvoorbeeld een nieuwe auto of verbouwing ineens binnen handbereik komen. Ook kan het uitkomst bieden bij lenen voor schulden. Voor sommige mensen speelt mee dat geld lenen online anoniemer is. Alle contact verloopt namelijk per telefoon of mail. Maar het kan u ook veel geld besparen. Zo kan bij creditcard schulden de rente oplopen tot 14%. Over een reguliere lening betaalt u een veel lagere rente.

Lenen op maat en met verstand

Verantwoord lenen is belangrijk voor iedereen die gaat lenen. Maar misschien nog wel extra voor mensen die een lening afsluiten om rekeningen te betalen. Geld lenen voor schulden doet u niet zomaar. Daarom een aantal aandachtpunten bij het lening aanvragen.

 • Leen alleen bij een betrouwbare kredietverstrekker met een AFM vergunning. Dan weet u zeker dat u te maken heeft met een lening aanbieder die zich aan de wet- en regelgeving houdt.
 • Bekijk ook de ervaringen van anderen met de aanbieder die u voor ogen heeft. Zo krijgt u bijvoorbeeld een beeld van de tevredenheid over de klantenservice.
 • Lees de voorwaarden die bij uw lening horen goed. U weet dan precies aan welke verplichtingen u moet voldoen gedurende de looptijd van uw lening.
 • Vergelijk de rente en voorwaarden van verschillende aanbieders. De beste lening voor u is de lening die het beste bij uw persoonlijke situatie past.
 • Tot slot: leen niet meer dan u nodig hebt. Ook een klein bedrag lenen kan!

 Geïnteresseerd? Vraag hier een offerte aan. Eventueel denken onze kredietspecialisten graag met u mee over een lening die past bij uw persoonlijke situatie.

Onze voordelen

 • Scherpste vaste rente vanaf 3,6%
 • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
 • U betaalt elke maand een vast bedrag
 • Extra aflossen is altijd boetevrij
 • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: vrijdag 18 september

“Top geholpen ! Ze weten waar ze over praten.”

heer Baris

Bekijk alle 1042 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

5 sterren op Trustpilot

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Veelgestelde vragen
 • Hoe snel wordt een lening uitbetaald na afsluiten?
  • Zodra de getekende offerte samen met de benodigde stukken retour is ontvangen via mijn NKC, wordt deze gecontroleerd en doorgestuurd naar de bank. Normaal gesproken duurt de verwerking bij de bank een, of hooguit 2 dagen...Lees meer
 • Hoeveel kan ik lenen?
  • Op deze vraag is niet een algemeen antwoord te geven; lenen is maatwerk. De hoogte van uw leenbedrag is afhankelijk van meerdere factoren zoals: •Leeftijd •Inkomen •Koophuis of huurwoning •BKR-codering, saldo lopende leningen •Hoogte van het leenbedrag Op onze pagina... Lees meer
 • Moet ik een boete betalen bij het oversluiten van mijn lening?
  • Voor het oversluiten van een doorlopend krediet geldt dat dit altijd boetevrij mag. Het is de geldverstrekker niet toegestaan om u een boete of andere vergoeding in rekening te brengen als u uw lening wilt oversluiten. Voor een persoonlijke lening geldt dat als u deze eerder wilt aflossen, de... Lees meer
 • Kan ik extra boetevrij aflossen, en zo ja, hoe kan ik dit doen?
  • U kunt uw lening altijd extra aflossen. Zowel bij een doorlopend krediet alsmede een persoonlijke lening kunt u dit via Nederlands Krediet Collectief altijd boetevrij doen. U kunt het in te lossen bedrag overmaken naar de geldverstrekker onder vermelding van uw contractnummer en uw naam. Het... Lees meer
 • Kan ik zelf de looptijd van mijn lening bepalen?
  • Binnen bepaalde kaders kunt u zelf bepalen wat de looptijd is voor uw lening. Bij een doorlopend krediet wordt de (theoretische) looptijd bepaald door het maandbedrag dat u wenst te betalen. Dat zal altijd minimaal 1% van de kredietlimiet of het saldo zijn. Hoe lager het maandbedrag, hoe langer de... Lees meer

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Prisma 17a
2495 AS Den Haag

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.449,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 495,41 en een rentetarief van 3,6%.