Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Nieuw! Persoonlijke lening InterBank boetevrij aflossen

Publicatie: 08-01-2016


Met een financiële meevaller uw lening extra aflossen? Met een persoonlijke lening is boetevrij aflossen niet altijd mogelijk. Maar bij InterBank komt daar vanaf nu verandering in. De nieuwe persoonlijke lening van InterBank kunt u boetevrij extra aflossen wanneer u wilt. Een fijn gevoel voor als uw persoonlijke situatie in de toekomst verandert.

Persoonlijke lening afsluiten

Vaak vragen mensen een persoonlijke lening aan met een concreet leendoel voor ogen. Daarbij kan het gaan om het verbouwen van hun huis of het kopen van een nieuwe auto. Omdat met deze vorm van geld lenen het leenbedrag, de rente en de looptijd vaststaan, weet u precies weet wat u maandelijks kwijt bent aan uw lening.

Boetevrij extra aflossen

Leningen vervroegd extra aflossen was altijd al mogelijk. Ideaal bij een plotselinge financiële meevaller. Maar tot nu toe betaalde u soms boeterente als tussentijd extra wilde aflossen. Maar sluit u nu een nieuwe persoonlijke lening af bij InterBank? Dan kunt u deze aflossen wanneer u dat wilt. Zo bent u sneller weer schuldenvrij.

Geldlenen bij InterBank

InterBank is specialist in het verstrekken van leningen aan particulieren. Deze kredietverstrekker is onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. en behoort tot de grootste financiële dienstverleners van Nederland. Bij InterBank kunt u transparant, betrouwbaar en verantwoord geld lenen. En boetevrij aflossen dus. Dankzij deze mogelijkheid is de persoonlijke lening van InterBank nu de beste in de markt met de laagste rente.

Wilt u weten wat InterBank voor u kan betekenen? Vraag direct een offerte aan.

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 3,5%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: woensdag 3 maart

“Doen wat ze beloven en gaan daarbij niet over een nacht ijs. Moet veel informatie aanleveren maar alles binnen een week afgerond.”

E van Delden

Bekijk alle 1178 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

5 sterren op Trustpilot

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,5%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.177,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 493,14 en een rentetarief van 3,5%.