Geld lenen met 13e maand of eindejaarsuitkering? Dat kan!

Publicatie: 04-01-2016


Het is altijd fijn als uw salaris wordt gestort. Helemaal als het net even wat meer is dan normaal door toeslagen, 13e maand of eindejaarsuitkering. Maar banken nemen deze extraatjes niet mee als ze berekenen hoeveel u maximaal kunt lenen. Terwijl lenen met 13e maand of eindejaarsuitkering het verschil kan maken tussen wel of geen lening. Dankzij onze partnerbank Sygma Finance kunt u bij Nederland Leent wél geld lenen met 13e maand.

Lenen bij Sygma Finance

Sygma Finance is een van de partnerbanken van Nederland Leent, een samenwerking waar wij erg trots op zijn. Sygma Finance is onderdeel van LaSer Nederland en al jarenlang actief als kredietverstrekker. Of u nu een persoonlijke lening wilt of een doorlopend krediet, Sygma Finance biedt u betrouwbare en flexibele leningen. En omdat Sygma Finance de extra’s van inkomens wél meerekent, kunnen wij nog meer mensen een lening bieden.

Lening berekenen

Zoals gezegd nemen veel banken de extra’s van uw inkomen niet mee bij het berekenen van leningen. In tegenstelling tot deze banken, neemt Sygma Finance de volgende inkomen wel mee:

  • 13e maand en 14e maand
  • eindejaarsuitkering
  • 50% van overwerktoeslag (70% voor internationaal chauffeurs)
  • 50% van provisie(s)
  • 35% van wat u ontvangt aan partneralimentatie

Ook bepaalde toeslagen worden meegenomen in de berekening. Hierbij kunt u denken aan dienstjarentoeslag, beloningstoeslag, weekendtoeslag, gevarentoeslag, wisseldiensttoeslag, onregelmatigheidstoeslag etc. Voor al deze toeslagen geldt dat ze vast moeten zijn én zichtbaar op uw loonstrook.

Geld lenen voor auto of lening oversluiten

Lenen met 13e maand of met meerekenen van uw toeslagen, kan betekenen dat u nu kunt lenen voor een nieuwe auto. Dat het verbouwen van uw woning kan beginnen. Of dat u uw dure lening eindelijk kunt oversluiten naar een lening tegen een lagere rente. Dankzij de ruimere mogelijkheden van Sygma Finance hebben wij al veel klanten kunnen helpen.

Lening aanvragen

Wilt u ook lenen met 13e maand? Of bent u benieuwd of het meenemen van toeslagen betekent dat u uw lening nu wél kunt oversluiten. Vraag een offerte aan en ontdek wat onze partnerbanken voor u kunnen betekenen.

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 6,4%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,4%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 25.000 bedraagt € 33.638 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 280,32 en een rentetarief van 6,4%.