InterBank verhoogt eindleeftijd persoonlijke lening

Publicatie: 15-10-2015


Per 28 september heeft InterBank de eindleeftijd voor een persoonlijke lening verhoogd. Hiermee speelt InterBank in op de steeds ouder wordende Nederlander. Vanaf nu kan een persoonlijke lening worden afgesloten die pas voor het bereiken van de leeftijd van 74 afgelost hoeft te zijn. Door het verruimen van de acceptatiecriteria kan een grotere groep mensen blijven lenen met een passende lening.

Persoonlijke lening afsluiten

Met een persoonlijke lening leent u een vast bedrag tegen een vaste rente. Ook de looptijd van uw lening staat vooraf vast. U weet dus precies wat uw maandelijkse kosten zijn. Ideaal als u een concreet leendoel voor ogen heeft, bijvoorbeeld het verbouwen van uw woning of een nieuwe auto.

Geld lenen Interbank

InterBank is een van de grootste financiële dienstverleners in Nederland en specialist in het verstrekken van leningen aan particulieren. Sinds enkele jaren is InterBank onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. Bij InterBank een lening afsluiten kan alleen via speciaal geselecteerde kredietbemiddelaars, waaronder Nederland Leent. Vraag hier een offerte aan.

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 6,6%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.