Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Besparen: leningen (samenvoegen en )oversluiten

Publicatie: 12-10-2015


Weinig mensen zullen de administratie hun hobby noemen. Toch is het best zinvol zo nu en dan uw lopende leningen na te lopen. Dure leningen oversluiten en/of leningen samenvoegen kan u namelijk veel geld besparen.

Rentetarieven dure leningen

Wist u bijvoorbeeld dat rood staan op uw lopende rekening eigenlijk geld lenen is? Of dat een creditcard krediet heel goed te vergelijken is met een doorlopend krediet? In beide gevallen kan de rente over het openstaande bedrag oplopen tot 14%. Waarschijnlijk geeft u uw geld liever aan iets anders uit dan aan het aflossen van een openstaande schuld. Uw dure leningen oversluiten kan u dan ook veel geld besparen.

Leningen samenvoegen

Heeft u meerdere leningen lopen? Dan is die leningen samenvoegen een verstandig idee. Niet alleen omdat u dan meer overzicht in uw administratie creëert. Maar ook omdat u door het samenvoegen van leningen vaak in aanmerking komen voor een lagere rente. Hierdoor kunt u uw maandelijkse afbetalingen verlagen. Of de looptijd van uw lening(en) verkorten.

Rentetarieven nog altijd laag

Er is nog een reden om weer eens even een blik op uw administratie te werpen. Op dit moment staat de rente namelijk nog altijd historisch laag. Heeft u een lening lopen en is het alweer even geleden dat u deze afsloot? Dan kan het lonen uit te zoeken of u deze lening kunt oversluiten naar een lening met een lagere rente.

Meer weten over lening oversluiten

Meer weten over uw lening oversluiten? Lees onze blog Uw lening oversluiten: altijd de beste lening voor uw situatie. Wilt u liever meteen weten welke mogelijkheden u heeft? Vraag vandaag nog een offerte aan bij Nederlands Krediet Collectief en wij doen u een passend aanbod.

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 3,5%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: dinsdag 2 maart

“Zeer goede service. Proces wordt goed uitgelegd en je wordt op het juiste moment op de hoogte gehouden. Aanbod rente ook goed en aan onderkant van de markt. Dus al met al zeker aan te raden.”

Aanlegvoortalent

Bekijk alle 1176 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

5 sterren op Trustpilot

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,5%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.177,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 493,14 en een rentetarief van 3,5%.