Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Klantbeoordeling 4.8 uit 5

085 - 760 89 89

23-11-2015

Een lening aanvragen betekent op zoek naar de lening die het beste past bij uw wensen en persoonlijke situatie. Het leenbedrag bepalen, leningen vergelijken, een keuze maken tussen een doorlopend krediet en een persoonlijke lening… Ook zult u op zoek gaan naar de laagste rente, u wilt natuurlijk niet meer betalen dan nodig. Maar is de meest goedkope lening ook meteen de verstandigste keuze?

Leningen vergelijken, aanbieders vergelijken

Naast leningen vergelijken is het belangrijk te kijken naar de aanbieders van die leningen. Kredietverstrekkers hanteren verschillende voorwaarden voor geld lenen. Maar ook de service kan per aanbieder verschillen. Kijk eens naar de meningen en ervaringen van andere klanten. Wat vinden zij en waar moet uw bank aan voldoen?

Looptijd lening berekenen

U zit waarschijnlijk liever niet langer dan nodig aan uw lening vast. Bij het afsluiten van een persoonlijke lening is het dan ook van belang goed na te denken over de looptijd van de lening. U wilt toch niet nog steeds de vorige lening voor uw auto aan het aflossen zijn terwijl u alweer in een nieuwe rijdt? Zorg dus dat uw lening afgelost is voor u het leendoel moet afschrijven of vervangen.

Bepalen aflossingspercentage

Een doorlopend krediet aanvragen brengt andere keuzes met zich mee, namelijk beslissen over het aflossingspercentage voor uw lening. Dit bepaalt vervolgens uw maandlast. Met een laag aflossingspercentage liggen uw lasten per maand lager dan als u kiest voor een hoog percentage. Het aflossen duurt echter wel langer. Met een hoog percentage bent u eerder schuldenvrij.

Lening terugbetalen

Over uw lening aflossen gesproken… Wilt u uw lening tussentijds extra kunnen aflossen? Extra aflossen maakt natuurlijk dat u eerder schuldenvrij bent. Met een doorlopend krediet is boetevrij extra aflossen altijd mogelijk. Maar dat geldt niet voor iedere persoonlijke lening. Lees dus goed de voorwaarden van uw lening door voor u uw handtekening onder het contract zet.

Tot slot: sparen goedkoper dan lenen

Mogelijk ten overvloede, maar bedenk voor u gaat lenen of de aankoop die u voor ogen heeft noodzakelijk is. Of kunt u deze uitstellen en het benodigde bedrag bij elkaar sparen? Ondanks dat de rente op spaargeld op dit moment laag is, levert sparen nog altijd geld op. De goedkopere optie dus bij de aankoop van bijvoorbeeld een nieuwe auto.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: vrijdag 7 augustus

“Superrrrrrrrrr, en top geholpen. Heel snel geregeld en verschrikkelijk vriendelijk, zeker aan te raden. Nog heel erg bedankt voor jullie aangename service.”

Bm Valpoort

Bekijk alle 999 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

5 sterren op Trustpilot

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden in onze kennisbank. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Veelgestelde vragen
 • Hoe snel wordt een lening uitbetaald na afsluiten?
  • Zodra de getekende offerte samen met de benodigde stukken retour is ontvangen via mijn NKC, wordt deze gecontroleerd en doorgestuurd naar de bank. Normaal gesproken duurt de verwerking bij de bank een, of hooguit 2 dagen...Lees meer
 • Hoeveel kan ik lenen?
  • Op deze vraag is niet een algemeen antwoord te geven; lenen is maatwerk. De hoogte van uw leenbedrag is afhankelijk van meerdere factoren zoals: •Leeftijd •Inkomen •Koophuis of huurwoning •BKR-codering, saldo lopende leningen •Hoogte van het leenbedrag Op onze pagina... Lees meer
 • Moet ik een boete betalen bij het oversluiten van mijn lening?
  • Voor het oversluiten van een doorlopend krediet geldt dat dit altijd boetevrij mag. Het is de geldverstrekker niet toegestaan om u een boete of andere vergoeding in rekening te brengen als u uw lening wilt oversluiten. Voor een persoonlijke lening geldt dat als u deze eerder wilt aflossen, de... Lees meer
 • Kan ik extra boetevrij aflossen, en zo ja, hoe kan ik dit doen?
  • U kunt uw lening altijd extra aflossen. Zowel bij een doorlopend krediet alsmede een persoonlijke lening kunt u dit via Nederlands Krediet Collectief altijd boetevrij doen. U kunt het in te lossen bedrag overmaken naar de geldverstrekker onder vermelding van uw contractnummer en uw naam. Het... Lees meer
 • Kan ik zelf de looptijd van mijn lening bepalen?
  • Binnen bepaalde kaders kunt u zelf bepalen wat de looptijd is voor uw lening. Bij een doorlopend krediet wordt de (theoretische) looptijd bepaald door het maandbedrag dat u wenst te betalen. Dat zal altijd minimaal 1% van de kredietlimiet of het saldo zijn. Hoe lager het maandbedrag, hoe langer de... Lees meer

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Prisma 17a
2495 AS Den Haag

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.449,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 495,41 en een rentetarief van 3,6%.