Lening aanvragen: geld lenen voor auto

Publicatie: 11-09-2015


Uw auto heeft u tijdens de vakantie naar uw bestemming gebracht. Ook kwam u zonder problemen weer veilig thuis. Maar nu heeft de auto het begeven. Heeft u een spaarpotje voor noodgevallen? Spaargeld kan een manier zijn om zonder teveel extra kosten een nieuwe auto aan te schaffen. Heeft u niet (voldoende) gespaard? Dan is geld lenen een alternatief.

Persoonlijke lening voor auto

Of u nu een gloednieuwe of een tweedehands auto koopt. Kiest u voor geld lenen voor uw nieuwe auto, dan hebt u de keuze tussen een persoonlijke lening en een doorlopend krediet. Voor veel mensen ligt de persoonlijke lening het meest voor de hand als lening voor een auto. Deze lening is namelijk zeer geschikt als u wilt geld lenen voor een concreet leendoel, zoals een auto. U leent namelijk een vast bedrag tegen een vaste rente. Ook de looptijd van de lening ligt vast. U weet dus precies waar u aan toe bent wat betreft de maandelijkse kosten en wanneer u weer schuldenvrij bent.

Doorlopend krediet voor auto

Het alternatief is het doorlopend krediet. Een doorlopend krediet biedt meer flexibiliteit dan de persoonlijke lening. Met uw kredietverstrekker spreekt u namelijk een bedrag af dat u maximaal mag opnemen. Vervolgens is het aan u of u dat bedrag in één keer opneemt of in delen. Zo kunt u het krediet ook voor andere uitgaven gebruiken dan de nieuwe auto. Heeft u een financiële meevaller? Dan kunt u uw krediet boetevrij extra aflossen. Best handig, u betaalt namelijk alleen rente over het openstaande bedrag van uw krediet.

Offerte lening voor auto

Meer weten over geld lenen voor een auto? Aanvullende informatie vindt u op onze website. Is de beslissing gevallen en gaat u geld lenen voor uw nieuwe auto? Vraag direct een offerte aan. Wij zoeken voor u de best passende en meest voordelige oplossing. Zo stapt u binnenkort achter het stuur van uw nieuwe auto.

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 6,6%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.