Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Vakantiegeld naast vakantie voor sparen, schulden en woning

Publicatie: 29-05-2015


Zeker een op de tien Nederlanders zet zijn of haar vakantiegeld in voor het verbeteren van de eigen woning. Dat blijkt uit onderzoek van Multiscope onder 1.013 Nederlanders van achttien jaar of ouder.

Vakantie, sparen of schulden aflossen

Ondanks de verschillende manieren van besteden blijft vakantie een populair doel voor het vakantiegeld. Daarnaast zetten veel mensen het extraatje in voor het aanvullen van hun spaarrekening of voor het aflossen van schulden.

Verbeteren eigen woning

Van de 12% Nederlanders die hun vakantiegeld gebruiken om te klussen besteed de helft het aan woningonderhoud. Hieronder valt bijvoorbeeld schilderwerk. Ook populair zijn het duurzamer maken van de woning of het bekostigen van een aanbouw.

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 3,5%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: dinsdag 2 maart

“Zeer goede service. Proces wordt goed uitgelegd en je wordt op het juiste moment op de hoogte gehouden. Aanbod rente ook goed en aan onderkant van de markt. Dus al met al zeker aan te raden.”

Aanlegvoortalent

Bekijk alle 1176 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

5 sterren op Trustpilot

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,5%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.177,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 493,14 en een rentetarief van 3,5%.