Vergeleken met vorig jaar meer woningen verkocht

Publicatie: 08-06-2015


Vergeleken met dezelfde maand vorig jaar zijn afgelopen april meer woningen verkocht. In totaal wisselden volgens het Kadaster 12.748 woningen van eigenaar. Dat is 18,3% meer dan in april een jaar eerder. In vergelijking met maart 2015 is echter sprake van een daling van 4,8%.

Toename alle type woningen

De stijging van het aantal verkochte huizen gold voor alle woningtypen. De grootste toename was dat 20,5% meer vrijstaande woningen verkocht werden. Twee-onder-een-kapwoningen kenden de laagste stijging. Toch werden van dit type woning alsnog 13,4% meer verkocht dan in april 2014.

Hypotheek lening aanvragen

Behalve de woningverkoop steeg ook het aantal hypotheek leningen. In april stonden in totaal 18.692 hypotheek leningen geregistreerd, 14,4% meer dan een jaar eerder. Maar ook hier is sprake van een daling ten opzichte van een maand eerder, namelijk van 2,6%.

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 6,4%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,4%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 25.000 bedraagt € 33.638 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 280,32 en een rentetarief van 6,4%.