De partnerbanken van Nederland Leent. Kent u ze al?

Publicatie: 18-05-2015


Een aanvraag voor een lening indienen bij Nederland Leent betekent dat wij op zoek gaan naar de lening die het beste bij u past. Dit doen we door offertes aan te vragen bij de banken waarmee wij samenwerken: DEFAM, InterBank, de Nederlandse Voorschotbank, de Nationale Nederlanden Bank en LaSer.

Geld lenen is vertrouwen en vergelijken

Maar kent u onze partnerbanken eigenlijk al? Geld lenen is toch een kwestie van vertrouwen. Het is niet voor nies dat banken vanalles van u willen weten voordat u bij hen een lening afsluit. Andersom wilt u ook vertrouwen kunnen hebben in de bank waar u gaat geld lenen. Daarnaast is de ene bank de andere niet wat betreft rente of voorwaarden voor hun leningen. Het loont dus u te verdiepen in de verschillende banken en hun offertes te vergelijken.

Om u alvast op weg te helpen in uw zoektocht naar de beste lening, stellen wij onze partnerbanken hieronder kort aan u voor.

DEFAM

DEFAM is in Nederland een van de grootste aanbieders van leningen voor particulieren. Deze kredietverstrekker is onderdeel van ALFAM, een 100% dochter van ABN AMRO. Het uitgangspunt? Verantwoord geld lenen. Bij DEFAM wordt nadrukkelijk rekening gehouden met uw situatie. Dat gaat verder dan geld lenen tegen een lage rente en betekent ook gunstige acceptatiecriteria en divers productaanbod. Zodat u kunt leven zoals u wilt.

InterBank

InterBank is onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V., één van de grootste financiële dienstverleners in Nederland. Met al bijna honderd jaar ervaring in het verstrekken van leningen aan particulieren bent u bij hen in goede handen. Transparant, betrouwbaar en verantwoord. En wat denkt u van een persoonlijke lening tegen de laagste rente van Nederland? Het afsluiten van een lening bij InterBank kan uitsluitend via gespecialiseerde kredietbemiddelaars zoals Nederland Leent.

De Nederlandse Voorschotbank

Ook de Nederlandse Voorschotbank is onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. Al 55 jaar is deze bank actief als specialist in het verstrekken van krediet aan consumenten. Voor een eenvoudige en goedkope lening, zowel een doorlopend krediet als een persoonlijke lening, kunt u terecht bij deze bank. Het afsluiten van een lening bij de Nederlandse Voorschotbank gaat exclusief via speciaal geselecteerde intermediairs zoals Nederland Leent.

De Nationale-Nederlanden Bank

De Nationale-Nederlanden Bank behoort met ruim vijf miljoen zakelijke en particuliere klanten tot de grootste financiële dienstverleners in Nederland. Bij deze specialist in doorlopend krediet bent u aan het goede adres voor een flexibele lening tegen een scherpe rente. Een doorlopend krediet van de Nationale-Nederlanden Bank sluit u namelijk al af tegen een rente vanaf 4,7%.

LaSer

Nieuw in ons rijtje partnerbanken is LaSer Nederland B.V. Deze innovatieve aanbieder van financiële diensten verstrekt eerlijke en duidelijke kredieten aan consumenten. Persoonlijke lening of doorlopend krediet? Welke lening u ook kiest, LaSer behoort tot de top wat betreft consumptief krediet.

Verantwoord geld lenen

Het moge duidelijk zijn, onze partnerbanken zijn allemaal professionele en betrouwbare banken. We zeggen ook niet voor niets dat via Nederland Leent uw lening afsluiten verantwoord geld lenen betekent. Nieuwsgierig naar het aanbod dat onze partnerbanken voor u hebben? Dien een aanvraag voor een lening in en wij vragen voor u offertes aan bij deze banken. Zo wordt leningen vergelijken wel heel makkelijk.

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 6,6%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.