Hoogste beoordeling MoneyView voor Persoonlijke Lening DEFAM

Publicatie: 01-05-2015


Onze partnerbank DEFAM is in de prijzen gevallen bij MoneyView. De rentetarieven van de Persoonlijke Lening voor huiseigenaren werden beoordeeld met 5 sterren. De hoogste beoordeling haalbaar.

Persoonlijke lening vergelijken

Ieder jaar doet MoneyView onderzoek naar de beste financiële producten. Dit jaar werden 23 persoonlijke leningen met elkaar vergelijken op het gebied van rentetarief en voorwaarden. In de categorie ‘Prijs’ werden leningen van verschillende leenbedragen met een looptijd van zestig maanden vergeleken. De Persoonlijke Lening voor huiseigenaren scoorde goed en werd beloond met de hoogst haalbare ProductRating van 5 sterren.

Premiumpartner DEFAM

Vanuit Nederland Leent dan ook de hartelijke felicitaties aan onze partnerbank DEFAM. De beoordeling van MoneyView bevestigt dat een lening afsluiten bij DEFAM voordelig en verantwoord is. Zeker als u dit doet via de exclusief geselecteerde Premiumpartners, waarvan Nederland Leent er een is. Dan bent u verzekerd van de laagste rente en de meest efficiënte afhandeling van uw leningaanvraag.

Ook de met 5 sterren beoordeelde Persoonlijke Lening voor huiseigenaren van DEFAM afsluiten? Vraag hier uw offerte aan.

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 6,6%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.