Consumenten hebben weer vertrouwen, voor het eerst sinds 2007

Publicatie: 20-04-2015


Het consumentenvertrouwen is voor het eerst sinds 2007 weer positief. Het indexcijfer voor consumentenvertrouwen van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) kwam in maart uit op 2. Ter vergelijking: een maand eerder stond de index nog op -7. Gemiddeld stond het consumentenvertrouwen de afgelopen twintig jaar op -8.

Vertrouwen in economie

Met name over de economie zijn consumenten in vergelijking met eerder flink positiever. De optimisten zijn weer in de meerderheid. Het indexcijfer in maart kwam hierdoor uit op 15, na -5 in februari. Ook de koopbereidheid van mensen nam toe, zij het met een kleine stijging. Evenveel mensen vinden nu een gunstig moment voor grote aankopen als er mensen zijn die nu een ongunstig moment vinden. Grote aankopen zijn bijvoorbeeld aankopen zoals televisies of wasmachines. 

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 6,5%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,5%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 25.000 bedraagt € 33.781 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 281,51 en een rentetarief van 6,5%.