Toename uren uitzendkracht. Hoe zit het met lenen uitzendkracht?

Publicatie: 09-03-2015


De economie trekt aan. Traditioneel is het de uitzendbranche waar dit het eerst te merken is. Zo ook in 2014. Uitzendconcern Randstad behaalde in het vierde kwartaal van afgelopen jaar een omzet van 4,5 miljard euro. Dit is een stijging van 5% in vergelijking met dezelfde periode in 2013. Dit blijkt uit jaarcijfers van het uitzendconcern. Daarbij zegt Randstad dat ook de omzetgroei in januari 2015 bemoedigend is.

Meer uren uitzendkracht

Al eerder bleek uit cijfers van werkgeverskoepel ABU dat de arbeidsmarkt zich herstelt. In 2014 nam in de administratieve sector en in de industrie het aantal werkuren toe met 6%. In de techniek was sprake van een groei van liefst 14%. Deze positieve geluiden klinken al ruim een jaar. Bedrijven zien hun opdrachten ook toenemen, maar zijn toch huiverig mensen in vaste dienst te nemen. Liever zetten ze uitzendkrachten in of kiezen ze voor zzp’ers.

Geld lenen uitzendkracht

De geluiden mogen positief zijn, verdere ontwikkelingen moeten afgewacht worden natuurlijk. Toch hoeft u niet te wachten wanneer u geld wilt lenen maar niet beschikt over een vast contract. DEFAM verruimde afgelopen jaar de regels voor geld lenen met tijdelijke contracten. Heeft u een uitzendkrachtovereenkomst Fase B? Dan geldt voor u dat 70% van uw inkomen meegenomen wordt bij het beoordelen van uw aanvraag voor een lening.

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 6,6%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.