Voor het eerst sinds 2008 meer verkocht in winkels

Publicatie: 16-03-2015


Voor het eerst sinds 2008 nam de verkoop in de winkel toe. Nederlandse winkeliers zagen hun verkoop in 2014 met 1% stijgen. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetgroei

Vooral in de laatste maanden van het jaar deed men goede zaken. December leverde een omzetgroei op van 3%. In totaal lag de jaaromzet 0,5% hoger dan een jaar eerder. Ook dit is een positief resultaat na twee jaar van omzetdaling.

Online populair

Herstel was er vooral voor non-foodwinkels. Daarnaast groeide de omzet met de verkoop van voedings- en genotmiddelen met 1,3%, waaraan met name supermarkten een bijdrage leverden. Online was sprake van een omzetstijging van liefst 10%. Webwinkels en postorderbedrijven verkochten in hun beste maand, december, afgelopen jaar zelfs 15% meer dan in 2013.

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 6,6%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.