Goede start 2015 woningmarkt

Publicatie: 20-03-2015


Met de woningverkoop is voor 2015 een goede start gemaakt in januari. Er werd een recordaantal van 201.000 woningen bezichtigd en 14.300 woningen wisselden daadwerkelijk van eigenaar. Dit meldt makelaardij Makelaarsland op basis van de eigen woningmarktindicator.

Minder lenen hypotheek

Het was aanvankelijk de vraag of de woningmarkt in 2014 voldoende hersteld was om de nieuwe regelgeving van 2015 aan te kunnen. Maar ondanks de inperking van de overheidsmaatregelen en het minder kunnen lenen, blijven mensen huizen kopen.

Profiteren lage rente

Het vermoeden is dat mensen willen profiteren van de lage rente. Ook verwacht men op den duur het stijgen van de prijzen van koopwoningen.

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 6,6%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.