Huizenkopers iets minder vertrouwen in huizenmarkt

Publicatie: 13-03-2015


De Vereniging Eigen Huis (VEH) meldt dat het vertrouwen van huizenkopers in de woningmarkt in januari licht is gedaald. Ook de Eigen Huis Marktindicator kwam in de eerste maand van 2015 iets lager uit dan in december. Toch staat de indicator nog altijd relatief hoog, namelijk drie punten boven het neutrale niveau.

Ontwikkeling rente 2015

Uit het onderzoek van de VEH blijkt dat consumenten vooral minder optimistisch zijn wat betreft de ontwikkeling van de hypotheek rente in 2015. Ook zijn huizenkopers iets negatiever over hun eigen financiën en de ontwikkeling van de economie.

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 6,6%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.