Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

In 2014 ruim 12.000 meldingen bij AFM

Publicatie: 02-03-2015


12.349 meldingen van consumenten ontving de Autoriteit Financiële Markten (AFM) in 2014. Daarvan werden bijna 3.500 doorgestuurd naar de toezichtsafdelingen voor nader onderzoek.

Meldingen over leningen

De top-3 van financiële producten waar consumenten meldingen over maakten, bestond uit hypotheken, verzekeringen en leningen. Over hypotheken en hypotheek adviezen werd 24% van de meldingen gedaan. 23% ging over verzekeringen en 12% had te maken met leningen.

Toezicht geldlenen door AFM

Consumenten leveren een belangrijke bijdrage aan het toezicht houden op de financiële marktsector. Door de meldingen kan de AFM daar waar nodig toezicht houden, aldus de toezichthouder zelf.

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 3,5%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: dinsdag 2 maart

“Netjes, vlot, betrouwbaar en vrij eenvoudig.”

heer Immers

Bekijk alle 1177 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

5 sterren op Trustpilot

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,5%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.177,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 493,14 en een rentetarief van 3,5%.