Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Meer consumenten met achterstand afbetalen lening

Publicatie: 02-02-2015


In 2014 liepen opnieuw meer mensen een betaalachterstand op op hun lening dan in het vorige jaar. Het Bureau Krediet Registratie (BKR) meldt een toename van het aantal consumenten met problemen met geld lenen van 31.195. In totaal hebben 771.000 mensen een betaalachterstand op hun lening.

Aflossen lening

De toename van de problemen bij het aflossen van een lening ligt in lijn met de ontwikkeling van de afgelopen jaren. Jaarlijks komen er steeds meer consumenten bij die problemen hebben met hun lening. Toch licht het BKR een positief punt uit hun cijfers. De toename van het aantal mensen met een betaalachterstand op hun lening nam in 2014 minder toe dan in 2013. Toen kwamen er 51.000 mensen bij met een betaalprobleem.

Belang verantwoord geld lenen

Nederland Leent is duidelijk over lenen, ook over het belang van verantwoord lenen. Want een lening moet wel bij uw persoonlijke wensen, maar ook bij uw persoonlijke en financiële situatie passen. Mocht u over onvoldoende financiëe kennis beschikken om hier voor uw eigen situatie een goede afweging in te maken, dan denken uw adviseurs graag met u mee. Meer weten over geld lenen met of zonder advies? Lees onze blog: Lenen met of zonder advies?

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 3,6%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: dinsdag 20 oktober

“Kredietaanvraag binnen 1 dag afgerond. Super service en kundige medewerkers.”

mevrouw Dihal

Bekijk alle 1076 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

5 sterren op Trustpilot

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Prisma 17a
2495 AS Den Haag

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.449,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 495,41 en een rentetarief van 3,6%.