Website over restschuld

Publicatie: 16-02-2015


Wat betekent het voor uw hypotheek en financiële situatie wanneer uw huis 'onder water' staat? Wat moet u doen wanneer een restschuld dreigt bij het verkopen van uw eigen huis? Vanaf nu kunt u met deze vragen terecht op www.huisonderwater.eu van de NVVK, de vereniging voor schuldhulpverlening en sociaal bankieren.

Informatie, advies of hulp over restschuld

Voor veel Nederlandse huishoudens geldt dat hun hypotheek lager is dan de waarde van hun huis. Hun huis staat 'onder water', een situatie die volgens de Nederlandsche Bank realiteit is voor zo’n miljoen huishoudens. Een restschuld dreigt bij verkoop. Met vragen en voor informatie over waar huiseigenaren met een restschuld terecht kunnen voor advies of hulp, is er nu de site van de NVVK.

Geld lenen restschuld

Geld lenen is een van de opties voor huiseigenaren met restschuld. Dit kan na het verkopen van uw huis, maar ook als u voorafgaand aan een mogelijke verkoop een restschuld wilt voorkomen. Zowel een persoonlijke lening als een doorlopend krediet behoren tot de mogelijkheden wat betreft geld lenen voor restschuld. Meer weten of direct een offerte aanvragen? Dat kan bij Nederland Leent.

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 6,6%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.