Koopwoningen weer duurder dan jaar geleden

Publicatie: 03-01-2015


Afgelopen november waren koopwoningen opnieuw duurder dan een jaar geleden. De prijsstijging van 2,3% was daarnaast ook nog eens hoger dan de prijsstijging in oktober.

Prijsstijging koopwoning

De prijzen van koopwoningen zijn al meer dan een half jaar hoger dan in dezelfde maand een jaar eerder. Dit meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Het Kadaster kwam eerder al met het bericht dat in november 2014 10,6% meer woningen zijn verkocht dan in november 2014.

Meer woningen verkocht

Tot nu toe zijn dit jaar ruim 35% meer woningen verkocht dan in het gehele jaar 2013. De huizenprijzen zijn de afgelopen maanden stabiel hoger dan vorig jaar. De gemiddelde prijs van een koopwoning ligt op dit moment ongeveer op het niveau van april 2003.

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 6,6%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.