Goedemorgen, start met berekenen en ontvang direct het beste aanbod!

Gratis offerte

Gratis offerte

binnen 24 uur

Zorgeloos lenen

Zorgeloos lenen

dankzij onze kredietbeschermers

Laagste rente

Laagste rente

vaste rente al vanaf 6,6%

Klantwaardering

Klantwaardering

een 4.9 uit 5 op Trustpilot.nl

Geld lenen bij Nederlands Krediet Collectief

 • Laagste rente van Nederland v.a. 6,6%
 • Boetevrij extra aflossen
 • Direct online af te sluiten
 • Binnen 24 uur een offerte
 • Mogelijkheid tot het verzekeren van de maandlasten
 • Wij vergelijken meerdere aanbieders voor het beste aanbod

Vrijblijvende offerte aanvragenPersoonlijke lening


6,6%


 • Een vaste looptijd tussen de 12 en 120 maanden
 • Een vaste rente gedurende de gehele looptijd
 • Een vast bedrag per maand aflossen
 • Eenmalig een bedrag lenen
 • Altijd boetevrij extra aflossen
Meer over de Persoonlijke lening

Doorlopend krediet


7,2%


 • Aflossen en ook weer opnemen
 • Variabele rente en looptijd
 • Alleen rente betalen over het opgenomen bedrag
 • Altijd boetevrij extra aflossen
 • Ook mogelijk als verbouwingsdepot
Meer over het Doorlopend krediet

Indien je geen expert bent op het gebied van warmtepompen en geld lenen, maar het afsluiten van een financiering voor dit doel steeds dichterbij lijk te komen, dan komen deze adviezen goed van pas:

 • De ene warmtepomp is de andere warmtepomp niet. Ga je op zoek naar een warmtepomp voor in huis, dan loop je tegen uiteenlopende modellen aan. Van een elektrische warmtepomp, die volledig op stroom werkt tot een hybride warmtepomp, die gedeeltelijk op energie en gedeeltelijk op aardgas werkt. Met welk doel schaf jij een warmtepomp aan? Het antwoord hierop is bepalend voor welke warmtepomp geschikt is.
 • Is het de bedoeling dat je geld gaat lenen voor de aanschaf van een warmtepomp? Kijk dan goed naar het bedrag dat je nodig hebt. Bij het Nederlands Krediet Collectief is het afsluiten van een lening mogelijk vanaf €5.000. Dit kan enkel voor de warmtepomp zijn, maar mocht het goedkoper blijken, dan is het raadzaam om te kijken of je nog meer duurzame oplossingen inclusief de intallatiekotsen via deze weg kunt meefinanciëren.
 • Woningverduurzaming wordt gestimuleerd door de overheid met subsidies. Voordat je grote, financiële beslissingen neemt, is het wijs om te controleren of je hiervan kunt profiteren. Of je recht hebt op subsidie bij het plaatsen van een warmtepomp en andere energiezuinige voorzieningen hangt af van de gestelde voorwaarden.
 • De looptijd van een lening beïnvloedt hoe lang een lening doorloopt. Met een langere looptijd heb je langer de tijd om de volledige lening af te lossen. In bepaalde gevallen is dat fijn, maar toch kun je het beste uitgaan van het volgende: kies voor een kortere looptijd als dat financieel haalbaar is, zodat je sneller van de extra lasten van de lening af bent. 

Geld laat de wereld draaien. Dat is de motivatie om geld te lenen voor zaken waar je zelf geen spaarcentje voor hebt. Je hebt namelijk geld nodig om een warmtepomp of andere wens te kunnen kopen. Tegelijkertijd is dit ook de reden waarom het zo belangrijk is dat je weloverwogen financiële keuzes maakt, zodat je niet in de problemen raakt. Bij het Nederlands Krediet Collectief staan we daarom voor verantwoord lenen

Verantwoord lenen is dat je een lening afsluit die past binnen jouw financiële middelen en bij jouw wensen. De keuze voor het type lening, de hoogte van de rente, de voorwaarden van de aanbieder en het leendoel zijn aspecten die altijd meegenomen worden in het leentraject. Daarom is ook belang dat je vooraf berekent hoeveel geld je kunt lenen.

Daarnaast zijn er leennormen, die recent zijn aangescherpt, vanuit de overheid, waar wij te allen tijde aan voldoen. Er wordt goed gekeken naar de inkomsten van een persoon alvorens overgegaan kan worden tot het afsluiten van een financiering. 

Daarnaast zijn we ook gewoon erg betrokken bij onze klanten. Wij willen hen van de beste lening voorzien. Hierbij horen de laagste rentegarantie, de beste voorwaarden, boetevrij af mogen lossen en ondersteuning van een stel knappe koppen op het gebied van financiering. 

Stapsgewijs een lening afsluiten – voor o.a. een warmtepomp - doe je bij het Nederlands Krediet Collectief als volgt: 

 1. Dien een lening aanvraag in. Dit kan eenvoudig via de website. 
 2. Ontvang, kosteloos en vrijblijvend, direct digitaal je op maat gemaakte offerte van de kredietspecialist.
 3. Lever persoonlijke documenten aan in een beschermde online omgeving.
 4. Ontvang het geld binnen twee werkdagen op je rekening.

Actuele rente

Rentestand per dinsdag 21 mei

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.