Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Tips voor persoonlijk lenen

19-03-2015

Over leendoelen: geld lenen voor auto

Iedereen sluit een lening af met een andere reden. Ook het doel van het geld lenen kan verschillen. Zo kiezen veel mensen voor geld lenen voor een auto. Of u nu een gloednieuwe auto of een tweedehands auto wilt, wij doen ons best voor u een passende lening te vinden. Zowel een doorlopend krediet als een persoonlijke lening kan dienen als lening voor uw auto.

Doorlopend krediet voor financieren auto

Zoals gezegd kan zowel een doorlopend krediet als een persoonlijke lening dienen als lening voor een auto. Een doorlopend krediet is een flexibele vorm van geld lenen. U kunt uw doorlopend krediet (gedeeltelijk) aanwenden voor het financieren van uw auto. Een belangrijk voordeel van het doorlopend krediet: u kunt uw lening kosteloos tussentijds aflossen. Hierdoor kunt u sneller schuldenvrij zijn dan met een persoonlijke lening.

Persoonlijke lening voor auto

Bij een persoonlijke lening brengt voortijdig aflossen vaak extra kosten met zich mee. Toch biedt ook een persoonlijke lening voordelen wanneer u deze gebruikt voor het financieren van uw auto. Zo is een persoonlijke lening uitermate geschikt voor een concreet leendoel als een auto. U weet precies wat u wilt lenen en dankzij de vaste rente weet u meteen wat u gedurende de looptijd maandelijks kwijt bent aan uw lening.

Tips geld lenen voor auto

Zoals altijd bij geld lenen geldt ook bij lenen voor een auto: bereken vooraf hoeveel u per maand kunt en wilt uitgeven. Houdt er rekening mee dat de aanschaf van een auto meer kosten met zich meebrengt dan alleen de auto. Ook onderhoud, benzine en verzekeringen kosten geld. Daarnaast is het verstandig de looptijd van uw lening aan te passen aan de verwachte gebruiksduur van de auto. U wilt toch niet nog aan het afbetalen zijn wanneer u de auto al vervangen heeft?

blog-68

Tips voor persoonlijk lenen

14-06-2019

Lening van je huisbank oversluiten, hoe zit dit?

blog-100

Tips voor persoonlijk lenen

04-06-2019

Caravan financieren: welke opties zijn er?

Actuele rente

Rentestand per donderdag 13 mei

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,5%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.177,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 493,14 en een rentetarief van 3,5%.