Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Tips voor ambtenaren

05-03-2019

Waarom geld lenen als ambtenaar? - Nederlands Krediet Collectief

Ben jij of je partner ambtenaar of semi-ambtenaar zoals politie agent of ministerieel medewerker? En wil je geld lenen? Geld lenen als ambtenaar gaat vrij gemakkelijk. Dat komt omdat ambtenaren hun financiële huishouden beter op orde hebben en bij kredietverstrekkers een goede naam hebben. Om die reden is het vaak makkelijker om als ambtenaar een lening af te sluiten. 

Voordelen lening ambtenaar 

Geld lenen als ambtenaar heeft zo zijn voordelen. Zo worden de onregelmatigheidstoeslag of 13de maand meegenomen in de krediet berekening. Vaak levert dit een nog lagere rente op of een ruimer leenbedrag. Reden te meer om een lening af te sluiten. 

We zetten de voordelen van het afsluiten van een lening bij het Nederlands Krediet Collectief voor je op een rij:

  • Geen advieskosten 
  • Geen bemiddelingskosten 
  • Geen afsluitkosten
  • Ook voor gepensioneerden
  • Laag leenbedrag mogelijk
  • Altijd de laagste rente 
  • Direct online regelen
  • Boetevrij aflossen

Meer weten welke voordelen je geniet als ambtenaar? Lees het blog: lenen als ambtenaar, dit zijn de voordelen.

Sluit direct een ambtenaren lening af

Collectief geld lenen voor ambtenaren

Heb je een bestaande lening met een rente vanaf 3,5%? Dan loont het om gebruik te maken van onze gratis overstap service. Als ambtenaar ontvang je dan na een korte inventarisatie een verbeterd financieringsvoorstel. Wij melden je bestaande leningen af en zorgen ervoor dat je 1 overzichtelijke lening hebt. Het oversluiten van je lening kun je geheel online doen, waar nodig ondersteunen wij jou. Een overstap offerte is altijd vrijblijvend en kosteloos of je nu ambtenaar bent of niet.

Welke lening past het beste voor jou als ambtenaar?

Welke lening het beste bij je past hangt af van je persoonlijke voorkeuren en je persoonlijke situatie.Wil je weten waar je aan toe bent en betaal je liever een vast bedrag per maand tegen een vaste rente en looptijd? Dan is een persoonlijke lening de beste optie voor jou. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Auteur: Rick Hartsuiker

Allround Kredietspecialist / Directeur

Specialisme: krediet acceptatie, klantbelang085 - 760 89 89
blog-35

Tips voor ambtenaren

07-09-2019

Doorlopend ambtenaren krediet

blog-30_1

Tips voor ambtenaren

07-09-2019

Goedkoop geld lenen met ambtenarensalaris

Actuele rente

Rentestand per donderdag 13 mei

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,5%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.177,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 493,14 en een rentetarief van 3,5%.