Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Tips voor ambtenaren

19-11-2018

Lenen als ambtenaar: wat zijn de mogelijkheden?

Ben je werkzaam als ambtenaar en wil je een lening afsluiten? Geld lenen als ambtenaar is meestal vrij eenvoudig. Want ambtenaren hebben bij kredietverstrekkers een goede naam. Ze hebben een hoge baangarantie en daarnaast zijn ze ook consequent in het terugbetalen van hun lening. Lees in dit blog meer over de mogelijkheden.

De mogelijkheden voor geld lenen als ambtenaar

Werk je als ambtenaar of semi-ambtenaar? Of werkt je partner als ambtenaar? Dan is het mogelijk om een gunstige persoonlijke lening af te sluiten tegen een zeer lage rente. Het Nederlands Krediet Collectief biedt al leningen tegen een vaste rente vanaf 3,5%.

Bij Het Nederlands Krediet Collectief kun je kiezen uit een persoonlijke lening of een doorlopend krediet, daarnaast kun je zelf kiezen voor de gewenste maandtermijn en de gewenste looptijd van de lening zodat je deze volledig kunt afstemmen op je eigen wensen.

Laagste rente voor ambtenaren

Onafhankelijk en transparant een financieringsvoorstel voor je samenstellen vinden wij erg belangrijk. Daarom voert het Nederlands Krediet Collectief geen aparte benaming voor een ambtenaren lening. Wij kennen enkel een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Met een zeer lage rente vanaf 3,5% die ook nog eens vast is. Kortom de meest voordelige lening op de Nederlandse markt ook voor ambtenaren.

Bereken hoeveel je kunt lenen

Je maximale leenbedrag wordt bepaald door je persoonlijke leef- woon- en werksituatie. Zoals type dienstverband, hoogte van je inkomen en of je een koop- of huurwoning hebt.

Wil je weten hoeveel je maximaal kunt lenen?

Bereken hoeveel je kunt lenen

Vergelijk onze leningen

Welke lening het beste bij je past hangt af van je persoonlijke voorkeuren en je persoonlijke situatie. Wil je weten waar je aan toe bent en betaal je liever een vast bedrag per maand tegen een vaste rente? Dan is een persoonlijke lening de beste optie voor jou.

Vergelijk de tarieven van onze leningen

Voordelen lening afsluiten of oversluiten bij het Nederlands Krediet Collectief:

  • Gratis overstap service
  • Altijd de laagste rente
  • Direct online regelen
  • Geen afsluitkosten
blog-35

Tips voor ambtenaren

07-09-2019

Doorlopend ambtenaren krediet

blog-30_1

Tips voor ambtenaren

07-09-2019

Goedkoop geld lenen met ambtenarensalaris

Actuele rente

Rentestand per donderdag 13 mei

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,5%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.177,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 493,14 en een rentetarief van 3,5%.