Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Tips voor ambtenaren

26-10-2018

Waar moet je op letten als je een lening afsluit? - Nederlands Krediet Collectief

Wil je geld lenen als ambtenaar? Waar moet je dan op letten als je een ambtenarenlening wilt afsluiten? In dit blog lees je meer over geld lenen als ambtenaar.

Speciale voordelen als ambtenaar?

Profiteer je van een lagere rente als je een ambtenarenlening afsluit dan iemand met een ander beroep? Het antwoord is nee, een lening of het verkrijgen van de laagst mogelijke rente hangt niet af van welk beroep je uitoefent. Wat wel van belang is, is het type dienstverband, hoogte van je inkomen en of je een koop - of huurwoning hebt. Bij het Nederlands Krediet Collectief krijg je altijd de laagst mogelijke rente. Banken mogen geen lagere rente geven op enkel op je beroepskeuze. Een lening voor enkel ambtenaren bestaat dus feitelijk niet! Het is slechts een verkooptruc van organisaties om een bepaalde doelgroep naar zich toe te trekken.

Laagste rente voor ambtenaren

Onafhankelijk en transparant een financieringsvoorstel voor je samenstellen vinden wij erg belangrijk. Daarom voert het Nederlands Krediet Collectief geen aparte benaming voor een ambtenaren lening. Wij kennen enkel een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Met een zeer lage rente vanaf 3,5% die ook nog eens vast is. Kortom de meest voordelige lening op de Nederlandse markt ook voor ambtenaren.

Collectief geld lenen voor ambtenaren

Heb je een bestaande lening met een rente v.a. 4.1%? Dan loont het om gebruik te maken van onze gratis overstap service. Als ambtenaar ontvang je dan na een korte inventarisatie een verbeterd financieringsvoorstel. Wij melden je bestaande leningen af en zorgen ervoor dat je 1 overzichtelijke lening hebt. Het oversluiten kun je geheel online doen, waar nodig ondersteunen wij jou. Een overstap offerte is altijd vrijblijvend en kosteloos of je nu ambtenaar bent of niet.

Vrijblijvende offerte aanvragen 

Voordelen lening afsluiten of oversluiten bij het Nederlands Krediet Collectief:

  • Gratis overstap service
  • Altijd de laagste rente
  • Direct online regelen
  • Geen afsluitkosten
blog-35

Tips voor ambtenaren

07-09-2019

Doorlopend ambtenaren krediet

blog-30_1

Tips voor ambtenaren

07-09-2019

Goedkoop geld lenen met ambtenarensalaris

Actuele rente

Rentestand per donderdag 13 mei

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,5%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.177,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 493,14 en een rentetarief van 3,5%.