Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Tips voor ambtenaren

07-09-2019

Goedkoop geld lenen met ambtenarensalaris

Als ambtenaar kun je goedkoop geld lenen. Met een ambtenarensalaris kun je gemakkelijker een lening afsluiten omdat ambtenaren bij geldverstrekkers een goede naam hebben. Lees in dit blog meer hoe je als ambtenaar voordelig kunt lenen.

Waarom lenen voor ambtenaren voordeliger is

Ambtenaren kunnen voordelig geld lenen tegen de laagste rente. Dat komt omdat kredietverstrekkers door hun beroepencode andere acceptatiecriteria hanteren dan bij een lening aanvraag van bijvoorbeeld een ZZP’er.  Daarnaast hebben ambtenaren een goede betalingsmentaliteit. Met een ambtenarensalaris heb je een stabiel inkomen en daarmee een hoge baangarantie.  Werk jij als ambtenaar of je partner bijvoorbeeld bij de politie of defensie dan wordt ook je variabel inkomen zoals toeslagen en overwerk meegenomen in je kredietaanvraag. Daarom lopen banken veel minder risico bij ambtenaren en kunnen ze de laagste rente aanbieden. Daarmee heb je als ambtenaar de beste voorwaarden om geld te lenen. 

De mogelijkheden voor lenen als ambtenaar

Als ambtenaar kun je gunstig een persoonlijke lening afsluiten tegen een zeer lage rente. 

Ook met een ambtenarenpensioen kun je geld lenen onder bepaalde voorwaarden. 

Het Nederlands Krediet Collectief biedt al leningen tegen een vaste rente vanaf 3,5%. Bij Het Nederlands Krediet Collectief kun je kiezen uit een persoonlijke lening of een doorlopend kredietOok kun je zelf je gewenste maandtermijn en looptijd van de lening kiezen, zodat je deze volledig kunt afstemmen op je eigen wensen passend bij je persoonlijke situatie.

Een persoonlijke lening heeft als voordeel dat je tegen een vaste rente en looptijd je lening aflost. De looptijd, de rente als het maandbedrag staan voor de gehele looptijd van de lening vast. Zo weet je dus precies waar je aan toe bent.

Offerte aanvragen

Voordelen lenen met een ambtenarensalaris

  • Gratis overstap service
  • Altijd de laagste vaste rente
  • Direct online regele 
  • Geen afsluitkosten
  • Extra aflossen is altijd boetevrij 
  • Optionele overlijdensrisico verzekering
  • Ook voor semi ambtenaren, of partners

Auteur: Rick Hartsuiker

Allround Kredietspecialist / Directeur

Specialisme: krediet acceptatie, klantbelang085 - 760 89 89
blog-35

Tips voor ambtenaren

07-09-2019

Doorlopend ambtenaren krediet

Actuele rente

Rentestand per vrijdag 16 april

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,5%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.177,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 493,14 en een rentetarief van 3,5%.