Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Klantbeoordeling 4.8 uit 5

085 - 760 89 89

Rente tips

04-06-2019

Rente vergelijken loont!

Wil je geld lenen of je lening oversluiten? Vergelijk dan goed de rente van de verschillende leenvormen en aanbieders. Daarmee bespaar je een hoop geld. Lees onze tips hoe je het beste de rente kunt vergelijken en waar je verder op moet letten. 

Neem de tijd 

Geld lenen doe je niet bij de eerste de beste aanbieder. Als je een lening afsluit doe je er verstandig aan om goed beslagen ten ijs te komen. Bereken eerst hoeveel je kunt lenen. Het Nederlands Krediet Collectief helpt je daarbij door het  aanbieden van online tools en het geven van persoonlijk advies.

Welke leenvorm past bij jou? 

Als je weet hoeveel je kunt lenen, kun je bepalen welke leenvorm het beste bij jouw situatie past. Een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Een persoonlijke lening kun je het beste kiezen als je zekerheid wilt: een vaste rente en looptijd. Wil je meer flexibiliteit en geld opnemen wanneer jij dat nodig hebt? Dan biedt een doorlopend krediet uitkomst. 

Bepaal de looptijd

Los van het rentepercentage en de looptijd is het goed om na te denken over de economische levensduur waarvoor je je lening wilt gaan gebruiken.

Ben je van plan om een camper of caravan te kopen? Financier je camper dan met een persoonlijke lening. Kies dan voor een looptijd die niet langer is dan de economische levensduur van de caravan. Hiermee voorkom je dat je nog betaalt terwijl de caravan of camper al is afgeschreven. Bekijk dus per leendoel welke looptijd het beste past. 

Vergelijk alle actuele rentetarieven 

Wil je voordelig een lening afsluiten? Vergelijk dan de rente met onze handige rente vergelijker. Vul je gewenste leenvorm, leenbedrag en looptijd in. Je ziet direct welke drie banken de beste aanbieding kunnen doen. 

Leen je momenteel tegen een hoge rente? Vergelijk je huidige rentetarief met onze actuele lage tarieven en laat je verrassen door het verschil. Onze partnerbanken zijn de voordeligste kredietaanbieders. Vergelijken levert jou een flinke besparing op. Wij bieden de laagste rente van Nederland met de beste leenvoorwaarden! Naast de rente vergelijken wij ook de voorwaarden van banken en nemen deze direct mee. Zo krijg jij een passend en beste voorstel. Daarnaast bieden wij de garantie dat je op elke lening boetevrij kunt aflossen. 

Sluit je lening nu direct online kosteloos over en ontvang direct een vrijblijvend voorstel. 

Vergelijk de rentetarieven

Auteur: Rick Hartsuiker

Allround Kredietspecialist / Directeur

Specialisme: krediet acceptatie, klantbelang085 - 760 89 89

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: dinsdag 4 augustus

“Perfect en snel geregeld.”

heer Goossens

Bekijk alle 994 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

5 sterren op Trustpilot

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden in onze kennisbank. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Veelgestelde vragen
 • Hoe snel wordt een lening uitbetaald na afsluiten?
  • Zodra de getekende offerte samen met de benodigde stukken retour is ontvangen via mijn NKC, wordt deze gecontroleerd en doorgestuurd naar de bank. Normaal gesproken duurt de verwerking bij de bank een, of hooguit 2 dagen...Lees meer
 • Hoeveel kan ik lenen?
  • Op deze vraag is niet een algemeen antwoord te geven; lenen is maatwerk. De hoogte van uw leenbedrag is afhankelijk van meerdere factoren zoals: •Leeftijd •Inkomen •Koophuis of huurwoning •BKR-codering, saldo lopende leningen •Hoogte van het leenbedrag Op onze pagina... Lees meer
 • Moet ik een boete betalen bij het oversluiten van mijn lening?
  • Voor het oversluiten van een doorlopend krediet geldt dat dit altijd boetevrij mag. Het is de geldverstrekker niet toegestaan om u een boete of andere vergoeding in rekening te brengen als u uw lening wilt oversluiten. Voor een persoonlijke lening geldt dat als u deze eerder wilt aflossen, de... Lees meer
 • Kan ik extra boetevrij aflossen, en zo ja, hoe kan ik dit doen?
  • U kunt uw lening altijd extra aflossen. Zowel bij een doorlopend krediet alsmede een persoonlijke lening kunt u dit via Nederlands Krediet Collectief altijd boetevrij doen. U kunt het in te lossen bedrag overmaken naar de geldverstrekker onder vermelding van uw contractnummer en uw naam. Het... Lees meer
 • Kan ik zelf de looptijd van mijn lening bepalen?
  • Binnen bepaalde kaders kunt u zelf bepalen wat de looptijd is voor uw lening. Bij een doorlopend krediet wordt de (theoretische) looptijd bepaald door het maandbedrag dat u wenst te betalen. Dat zal altijd minimaal 1% van de kredietlimiet of het saldo zijn. Hoe lager het maandbedrag, hoe langer de... Lees meer

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Prisma 17a
2495 AS Den Haag

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.449,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 495,41 en een rentetarief van 3,6%.