Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Rente tips

04-06-2019

Rente vergelijken loont!

Wil je geld lenen of je lening oversluiten? Vergelijk dan goed de rente van de verschillende leenvormen en aanbieders. Daarmee bespaar je een hoop geld. Lees onze tips hoe je het beste de rente kunt vergelijken en waar je verder op moet letten. 

Neem de tijd 

Geld lenen doe je niet bij de eerste de beste aanbieder. Als je een lening afsluit doe je er verstandig aan om goed beslagen ten ijs te komen. Bereken eerst hoeveel je kunt lenen. Het Nederlands Krediet Collectief helpt je daarbij door het  aanbieden van online tools en het geven van persoonlijk advies.

Welke leenvorm past bij jou? 

Als je weet hoeveel je kunt lenen, kun je bepalen welke leenvorm het beste bij jouw situatie past. Een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Een persoonlijke lening kun je het beste kiezen als je zekerheid wilt: een vaste rente en looptijd. Wil je meer flexibiliteit en geld opnemen wanneer jij dat nodig hebt? Dan biedt een doorlopend krediet uitkomst. 

Bepaal de looptijd

Los van het rentepercentage en de looptijd is het goed om na te denken over de economische levensduur waarvoor je je lening wilt gaan gebruiken.

Ben je van plan om een camper of caravan te kopen? Financier je camper dan met een persoonlijke lening. Kies dan voor een looptijd die niet langer is dan de economische levensduur van de caravan. Hiermee voorkom je dat je nog betaalt terwijl de caravan of camper al is afgeschreven. Bekijk dus per leendoel welke looptijd het beste past. 

Vergelijk alle actuele rentetarieven 

Wil je voordelig een lening afsluiten? Vergelijk dan de rente met onze handige rente vergelijker. Vul je gewenste leenvorm, leenbedrag en looptijd in. Je ziet direct welke drie banken de beste aanbieding kunnen doen. 

Leen je momenteel tegen een hoge rente? Vergelijk je huidige rentetarief met onze actuele lage tarieven en laat je verrassen door het verschil. Onze partnerbanken zijn de voordeligste kredietaanbieders. Vergelijken levert jou een flinke besparing op. Wij bieden de laagste rente van Nederland met de beste leenvoorwaarden! Naast de rente vergelijken wij ook de voorwaarden van banken en nemen deze direct mee. Zo krijg jij een passend en beste voorstel. Daarnaast bieden wij de garantie dat je op elke lening boetevrij kunt aflossen. 

Sluit je lening nu direct online kosteloos over en ontvang direct een vrijblijvend voorstel. 

Vergelijk de rentetarieven

Auteur: Rick Hartsuiker

Allround Kredietspecialist / Directeur

Specialisme: krediet acceptatie, klantbelang085 - 760 89 89
blog-30_1

Rente tips

17-04-2019

Tips voor rente

Actuele rente

Rentestand per vrijdag 16 april

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,5%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.177,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 493,14 en een rentetarief van 3,5%.