Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Rente tips

22-03-2019

Besparen op uw lening ? Check de rente!

Heb je een lening? Of heb je nog een ‘koop nu, betaal later’ aankoop of creditcardrekening openstaan? En ben je deze nu nog steeds aan het aflossen of hier rente over aan het betalen? Grote kans dat je een lening hebt met een te hoge rente. En dus te veel betaalt. Dat is zonde. Bespaar nu op je lening en lees meer over de opties om je lening over te sluiten

Lening oversluiten naar voordeligere lening

Voor veel leningen geldt dat de rente vaak heel hoog is. Dit kan zelfs oplopen tot 14% rente per jaar op leningen van credit cards en roodstanden. 

Voordelig lenen 

Als jij meerdere (kleine) leningen hebt lopen, betaal je over al deze leningen rente. Ook kunnen meerdere leningen ervoor zorgen dat je het overzicht verliest. Door deze leningen over te sluiten en samen te voegen, betaal je in één keer al je openstaande schulden af. Je hebt dan nog maar één nieuwe, lopende lening. Dat maakt je financiën een stuk overzichtelijker en je betaalt vaak ook een stuk minder. Wel zo voordelig dus. 

Lenen tegen de laagste rente 

Via het Nederlands Krediet Collectief leen je tegen de laagste rente en de beste voorwaarden. Je sluit al een lening af vanaf 3,5%. Afhankelijk van je persoonlijke of financiele situatie, wordt door de banken het rentetarief bepaald. 

Bekijk direct de actuele rente

Vergelijk de rente 

Wil je weten waar je het voordeligst geld kunt lenen. Vergelijk het rentetarief van je huidige lening met onze rentes en ontdek hoeveel geld je kunt besparen. 

Auteur: Chris Hilgersom

Allround Kredietspecialist / Directeur

Specialisme: online marketing, compliance

085 - 760 89 89
blog-68

Rente tips

04-06-2019

Rente vergelijken loont!

blog-30_1

Rente tips

17-04-2019

Tips voor rente

Actuele rente

Rentestand per dinsdag 13 april

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,5%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.177,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 493,14 en een rentetarief van 3,5%.