Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Rente tips

23-10-2018

Nederlands Krediet Collectief verlaagt rente persoonlijke lening

Het Nederlands Krediet Collectief verlaagt de rente van persoonlijke lening!

Ben je van plan om een persoonlijke lening af te sluiten of wil je een lening oversluiten?
Profiteer dan nu van een zeer lage en vaste rente. Het Nederlands Krediet Collectief verlaagt per 23 oktober a.s. de rentetarieven van een persoonlijke lening.

Verlaging rentetarieven

Het Nederlands Krediet Collectief vindt het belangrijk dat je nooit te veel betaalt voor je lening. Daarom verlagen we onze rentes wanneer dat kan. Met de nieuwe aantrekkelijke rente tarieven, kun je voortaan al een persoonlijke lening afsluiten tegen een rente vanaf 4%. Benieuwd naar de nieuwste rentepercentages van onze Persoonlijke Leningen?

Bekijk de rentetarieven Persoonlijke Lening

Heldere tarieven

Bij het Nederlands Krediet Collectief betaal je altijd een vast tarief voor je persoonlijke lening. Je leent met een vaste rente gedurende de gehele looptijd. En betaalt elke maand een vast bedrag. Zo weet je precies aan het begin van de looptijd wat je voor de lening gaat betalen.

Duidelijke voorwaarden

Met al onze aanbieders maken wij afspraken over de beste voorwaarden voor jou als klant. Wij toetsen deze voorwaarden continu. Heldere begrijpbare informatie, vinden wij belangrijk. Een lening afsluiten doe je zonder extra bijkomende (afsluit) kosten. Je kunt op elk moment boetevrij voortijdig aflossen. Zo leen je  zorgeloos: veilig en betrouwbaar. Zonder addertjes onder het gras, geen verrassingen achteraf. Wel zo transparant.

Hoe vraag je een persoonlijke lening aan? 

Een lening aanvragen doe je bij het Nederlands Krediet Collectief helemaal online. Via onze website bereken je eenvoudig hoeveel je kunt lenen en wat dat per maand kost. Afhankelijk van het leenbedrag en de gewenste looptijd, heb je de keuze uit drie verschillende leningen:

Kies de lening die bij je past en vraag online een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

blog-68

Rente tips

04-06-2019

Rente vergelijken loont!

blog-30_1

Rente tips

17-04-2019

Tips voor rente

Actuele rente

Rentestand per dinsdag 13 april

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,5%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.177,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 493,14 en een rentetarief van 3,5%.