Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Algemene tips

17-04-2019

Interbank verhoogt rentetarieven persoonlijke lening

Interbank gaat per 25 april a.s. haar rentetarieven voor de persoonlijke lening verhogen. Het laagste rentetarief van 4,1%  wordt hiermee verhoogd naar 4,5% voor kredietbedragen boven de 50.000 euro. 

Heb je al een lening aanvraag lopen via Interbank voor een persoonlijke lening en al een voorlopig goedgekeurde offerte ontvangen? Dan is dit aanbod nog drie maanden geldig. Heb je nog geen lening maar ben je van plan om binnenkort een lening af te sluiten? 

Lees dan onze tips om voordelig en verantwoord geld te lenen

Nieuwe lening afsluiten

Voor ieder leendoel heeft het Nederlands Krediet Collectief een passende lening. Wil je een grote uitgave doen zoals een nieuwe auto of keuken kopen? En is het saldo op je spaarrekening ontoereikend? Dan biedt een lening uitkomst. Onze rente is laag en onze voorwaarden zijn dankzij de samenwerking met onze partnerbanken gunstig. Je mag altijd boetevrij extra aflossen op de lening en wij hebben kredietbeschermers ontwikkeld zodat je zorgeloos leent. Op basis van persoonlijk advies sluit je bij ons de beste lening af tegen de laagste rente.

Voordelig en verantwoord geld lenen tegen de laagste kredietrente 

Wil je binnenkort een persoonlijke lening afsluiten, bekijk en vergelijk dan goed de actuele rentetarieven. Bij het Nederlands Krediet Collectief sluit je al een lening af vanaf 4,1% via DEFAM. Afhankelijk van je persoonlijke of financiële situatie, wordt door de banken het exacte rentetarief bepaald. Meer weten hoe je voordelig en verantwoord geld leent? Lees onze tips over verantwoord geld lenen

Besparen op je lening? Check de rente

Heb je een lening? Of heb je een openstaande ‘koop nu, betaal later’ aankoop of creditcardrekening? En ben je deze nog steeds aan het aflossen of hier rente over aan het betalen? Grote kans dat je een lening hebt met een te hoge rente. En dus te veel betaalt. Dat is zonde. Bespaar nu op je lening en sluit je lening voordelig over.

 

Lening oversluiten

Auteur: Chris Hilgersom

Allround Kredietspecialist / Directeur

Specialisme: online marketing, compliance

085 - 760 89 89

Actuele rente

Rentestand per donderdag 13 mei

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,5%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.177,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 493,14 en een rentetarief van 3,5%.