Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Klantbeoordeling 4.8 uit 5

085 - 760 89 89

Algemene tips

12-12-2017

Een Lening vergelijken loont

Als de nieuwe zorgpremies bekend worden gemaakt begint het jaarlijks terugkerende ritueel: het vergelijken van de zorgpremies bij verschillende aanbieders. Waar betaal ik de laagste premie? Maar hoe zit het met de voorwaarden van de zorgpolis? Zet alle feiten op een rijtje en u zult zien dat vergelijken loont. Maar dat geldt niet alleen voor uw zorgverzekering. Vergelijkt u weleens de rente van uw lopende lening met de rente van een andere aanbieder? Grote kans dat u goedkoper kunt lenen.

Hoge rente en verouderde voorwaarden

U heeft ooit een lening of krediet afgesloten. Welke rente betaalt u? En in geval van een gunstige rente, hoe zit het met de voorwaarden? Zijn die van deze tijd of zijn het voorwaarden die jaren geleden aantrekkelijk waren maar die nu gedateerd en ongunstig zijn? De hoogste tijd om uw lening of krediet te vergelijken want net als bij uw zorgverzekering geldt: vergelijken loont.

U kunt of besparen op uw rente nadat u overstapt. Of de leenvoorwaarden zijn een stuk gunstiger. Want u wilt niet alleen lenen tegen een lage rente maar ook tegen gunstige voorwaarden.

Kosteloos uw lening oversluiten

In tegenstelling tot de zorgpolis heeft u niet te maken met de uiterste overstapdatum van 31 december 2017; u mag op elk gewenst moment kosteloos uw lening of krediet laten oversluiten. Vind u het lastig om te beoordelen of oversluiten in uw geval verstandig is? Onze kredietspecialisten kunnen u uitgebreid en vrijblijvend adviseren.

Leningen en kredieten samenvoegen

U kunt niet alleen kosteloos uw lopende persoonlijke lening of doorlopend krediet naar ons oversluiten. Onze adviseur bekijkt of u naast uw huidige lening nog andere kredieten heeft bij bijvoorbeeld postorderbedrijven. Of misschien heeft u een keuken op afbetaling gekocht of maakt u gebruik van roodstand op uw betaalrekening. Of u doet aankopen met een credit card die u achteraf in termijnen terugbetaalt. Dit zijn allemaal financieringsvormen waar u een hoge rente voor betaalt.

Het samenvoegen van al deze kredieten tot één persoonlijke lening of doorlopend krediet levert u bij ons het voordeel op van de laagste rente, overzicht en gunstige leenvoorwaarden.

Uw besparing

Het bedrag dat u gaat besparen na het oversluiten kunt u gebruiken als extra aflossing op de lening. Aan extra aflossingen tijdens de looptijd van de lening zijn geen kosten meer verbonden; aflossen mag boetevrij.

Benieuwd wat uw besparing is voor 2018? Vul online uw gegevens in en u krijgt direct inzicht in de mogelijkheden en besparing; vergelijken loont.

Auteur: Tamara Blommaert

Senior Kredietspecialist

Specialisme: financieel advies, besparen op maandlasten085 - 760 89 89

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: maandag 21 september

“Snel, eerlijk en duidelijk geholpen. Erg vriendelijke medewerkers. Aanrader!!”

heer Straathof

Bekijk alle 1044 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

5 sterren op Trustpilot

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Veelgestelde vragen
 • Hoe snel wordt een lening uitbetaald na afsluiten?
  • Zodra de getekende offerte samen met de benodigde stukken retour is ontvangen via mijn NKC, wordt deze gecontroleerd en doorgestuurd naar de bank. Normaal gesproken duurt de verwerking bij de bank een, of hooguit 2 dagen...Lees meer
 • Hoeveel kan ik lenen?
  • Op deze vraag is niet een algemeen antwoord te geven; lenen is maatwerk. De hoogte van uw leenbedrag is afhankelijk van meerdere factoren zoals: •Leeftijd •Inkomen •Koophuis of huurwoning •BKR-codering, saldo lopende leningen •Hoogte van het leenbedrag Op onze pagina... Lees meer
 • Moet ik een boete betalen bij het oversluiten van mijn lening?
  • Voor het oversluiten van een doorlopend krediet geldt dat dit altijd boetevrij mag. Het is de geldverstrekker niet toegestaan om u een boete of andere vergoeding in rekening te brengen als u uw lening wilt oversluiten. Voor een persoonlijke lening geldt dat als u deze eerder wilt aflossen, de... Lees meer
 • Kan ik extra boetevrij aflossen, en zo ja, hoe kan ik dit doen?
  • U kunt uw lening altijd extra aflossen. Zowel bij een doorlopend krediet alsmede een persoonlijke lening kunt u dit via Nederlands Krediet Collectief altijd boetevrij doen. U kunt het in te lossen bedrag overmaken naar de geldverstrekker onder vermelding van uw contractnummer en uw naam. Het... Lees meer
 • Kan ik zelf de looptijd van mijn lening bepalen?
  • Binnen bepaalde kaders kunt u zelf bepalen wat de looptijd is voor uw lening. Bij een doorlopend krediet wordt de (theoretische) looptijd bepaald door het maandbedrag dat u wenst te betalen. Dat zal altijd minimaal 1% van de kredietlimiet of het saldo zijn. Hoe lager het maandbedrag, hoe langer de... Lees meer

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Prisma 17a
2495 AS Den Haag

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.449,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 495,41 en een rentetarief van 3,6%.