Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Algemene tips

12-12-2017

Een Lening vergelijken loont

Als de nieuwe zorgpremies bekend worden gemaakt begint het jaarlijks terugkerende ritueel: het vergelijken van de zorgpremies bij verschillende aanbieders. Waar betaal ik de laagste premie? Maar hoe zit het met de voorwaarden van de zorgpolis? Zet alle feiten op een rijtje en u zult zien dat vergelijken loont. Maar dat geldt niet alleen voor uw zorgverzekering. Vergelijkt u weleens de rente van uw lopende lening met de rente van een andere aanbieder? Grote kans dat u goedkoper kunt lenen.

Hoge rente en verouderde voorwaarden

U heeft ooit een lening of krediet afgesloten. Welke rente betaalt u? En in geval van een gunstige rente, hoe zit het met de voorwaarden? Zijn die van deze tijd of zijn het voorwaarden die jaren geleden aantrekkelijk waren maar die nu gedateerd en ongunstig zijn? De hoogste tijd om uw lening of krediet te vergelijken want net als bij uw zorgverzekering geldt: vergelijken loont.

U kunt of besparen op uw rente nadat u overstapt. Of de leenvoorwaarden zijn een stuk gunstiger. Want u wilt niet alleen lenen tegen een lage rente maar ook tegen gunstige voorwaarden.

Kosteloos uw lening oversluiten

In tegenstelling tot de zorgpolis heeft u niet te maken met de uiterste overstapdatum van 31 december 2017; u mag op elk gewenst moment kosteloos uw lening of krediet laten oversluiten. Vind u het lastig om te beoordelen of oversluiten in uw geval verstandig is? Onze kredietspecialisten kunnen u uitgebreid en vrijblijvend adviseren.

Leningen en kredieten samenvoegen

U kunt niet alleen kosteloos uw lopende persoonlijke lening of doorlopend krediet naar ons oversluiten. Onze adviseur bekijkt of u naast uw huidige lening nog andere kredieten heeft bij bijvoorbeeld postorderbedrijven. Of misschien heeft u een keuken op afbetaling gekocht of maakt u gebruik van roodstand op uw betaalrekening. Of u doet aankopen met een credit card die u achteraf in termijnen terugbetaalt. Dit zijn allemaal financieringsvormen waar u een hoge rente voor betaalt.

Het samenvoegen van al deze kredieten tot één persoonlijke lening of doorlopend krediet levert u bij ons het voordeel op van de laagste rente, overzicht en gunstige leenvoorwaarden.

Uw besparing

Het bedrag dat u gaat besparen na het oversluiten kunt u gebruiken als extra aflossing op de lening. Aan extra aflossingen tijdens de looptijd van de lening zijn geen kosten meer verbonden; aflossen mag boetevrij.

Benieuwd wat uw besparing is voor 2018? Vul online uw gegevens in en u krijgt direct inzicht in de mogelijkheden en besparing; vergelijken loont.

Auteur: Tamara Blommaert

Senior Kredietspecialist

Specialisme: financieel advies, besparen op maandlasten085 - 760 89 89

Actuele rente

Rentestand per donderdag 13 mei

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,5%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.177,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 493,14 en een rentetarief van 3,5%.