Algemene tips

18-02-2016

Geld besparen en toch genieten: Valentijn budget tips

Afgelopen weekend was het Valentijnsdag. Voor de een opgelegde feestdag van plastic hartjes. Voor de ander een mooie aanleiding eens goed uit te pakken voor zijn of haar geliefde. Maar dat kan natuurlijk ook op andere dagen dan alleen op 14 februari. En hoeft ook niet veel geld te kosten. Want liefde mag dan misschien oneindig zijn, uw budget is dat niet. Daarom deze week Valentijn budget tips die u het hele jaar kunt gebruiken.

Diner voor twee

Hoe vaak zit u nu met alle aandacht samen aan tafel? Een mooi moment dus hier samen eens goed de tijd voor te nemen. Dat kan in een restaurant, maar zeker ook thuis. Zorg voor een sfeervol gedekte tafel en zie erop toe dat uw man of vrouw niets anders hoeft te doen dan te genieten. Genieten van uw kookkunsten én van uw onverdeelde aandacht.

Samen op pad

Toch liever de deur uit? Ook buiten de deur gezellig samen tijd doorbrengen kan zonder direct veel geld uit te moeten geven. Er zijn genoeg gratis uitstapjes mogelijk. Wat denkt u bijvoorbeeld van heerlijk uitwaaien aan zee, een wandeling door het bos of samen een nieuwe stad ontdekken? Verras uw geliefde onderweg met uw zelf meegebrachte picknickmand vol lekkere hapjes.

Een mooie bloem

Bent u toch meer van de cadeaus? Ook dat hoeft niet duur te zijn. Geef uw geliefde bijvoorbeeld één mooie bloem. Een goed alternatief voor de jaarlijkse bos rozen, zeker in combinatie met het verrassingseffect. Zet de bloem prominent in het zicht voor als uw vrouw of vriendin thuiskomt. Een mooie blijk van liefde en waardering.

De persoonlijke boodschap

Iedere cadeau wordt echt persoonlijk met een zelfgeschreven boodschap. Dat hoeft absoluut geen liefdesbrief van een paar pagina’s te zijn. Maar maak het wel persoonlijk. Schrijf uw tekst daarom het liefst met de hand, bijvoorbeeld op een mooie kaart. Succes gegarandeerd! Een paar lieve woorden passen binnen ieders budget.

Actuele rente

Rentestand per woensdag 17 april

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,5%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 25.000 bedraagt € 33.781 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 281,51 en een rentetarief van 6,5%.