Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Klantbeoordeling 4.8 uit 5

085 - 760 89 89

Algemene tips

18-02-2016

Geld besparen en toch genieten: Valentijn budget tips

Afgelopen weekend was het Valentijnsdag. Voor de een opgelegde feestdag van plastic hartjes. Voor de ander een mooie aanleiding eens goed uit te pakken voor zijn of haar geliefde. Maar dat kan natuurlijk ook op andere dagen dan alleen op 14 februari. En hoeft ook niet veel geld te kosten. Want liefde mag dan misschien oneindig zijn, uw budget is dat niet. Daarom deze week Valentijn budget tips die u het hele jaar kunt gebruiken.

Diner voor twee

Hoe vaak zit u nu met alle aandacht samen aan tafel? Een mooi moment dus hier samen eens goed de tijd voor te nemen. Dat kan in een restaurant, maar zeker ook thuis. Zorg voor een sfeervol gedekte tafel en zie erop toe dat uw man of vrouw niets anders hoeft te doen dan te genieten. Genieten van uw kookkunsten én van uw onverdeelde aandacht.

Samen op pad

Toch liever de deur uit? Ook buiten de deur gezellig samen tijd doorbrengen kan zonder direct veel geld uit te moeten geven. Er zijn genoeg gratis uitstapjes mogelijk. Wat denkt u bijvoorbeeld van heerlijk uitwaaien aan zee, een wandeling door het bos of samen een nieuwe stad ontdekken? Verras uw geliefde onderweg met uw zelf meegebrachte picknickmand vol lekkere hapjes.

Een mooie bloem

Bent u toch meer van de cadeaus? Ook dat hoeft niet duur te zijn. Geef uw geliefde bijvoorbeeld één mooie bloem. Een goed alternatief voor de jaarlijkse bos rozen, zeker in combinatie met het verrassingseffect. Zet de bloem prominent in het zicht voor als uw vrouw of vriendin thuiskomt. Een mooie blijk van liefde en waardering.

De persoonlijke boodschap

Iedere cadeau wordt echt persoonlijk met een zelfgeschreven boodschap. Dat hoeft absoluut geen liefdesbrief van een paar pagina’s te zijn. Maar maak het wel persoonlijk. Schrijf uw tekst daarom het liefst met de hand, bijvoorbeeld op een mooie kaart. Succes gegarandeerd! Een paar lieve woorden passen binnen ieders budget.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: vrijdag 7 augustus

“Superrrrrrrrrr, en top geholpen. Heel snel geregeld en verschrikkelijk vriendelijk, zeker aan te raden. Nog heel erg bedankt voor jullie aangename service.”

Bm Valpoort

Bekijk alle 999 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

5 sterren op Trustpilot

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden in onze kennisbank. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Veelgestelde vragen
 • Hoe snel wordt een lening uitbetaald na afsluiten?
  • Zodra de getekende offerte samen met de benodigde stukken retour is ontvangen via mijn NKC, wordt deze gecontroleerd en doorgestuurd naar de bank. Normaal gesproken duurt de verwerking bij de bank een, of hooguit 2 dagen...Lees meer
 • Hoeveel kan ik lenen?
  • Op deze vraag is niet een algemeen antwoord te geven; lenen is maatwerk. De hoogte van uw leenbedrag is afhankelijk van meerdere factoren zoals: •Leeftijd •Inkomen •Koophuis of huurwoning •BKR-codering, saldo lopende leningen •Hoogte van het leenbedrag Op onze pagina... Lees meer
 • Moet ik een boete betalen bij het oversluiten van mijn lening?
  • Voor het oversluiten van een doorlopend krediet geldt dat dit altijd boetevrij mag. Het is de geldverstrekker niet toegestaan om u een boete of andere vergoeding in rekening te brengen als u uw lening wilt oversluiten. Voor een persoonlijke lening geldt dat als u deze eerder wilt aflossen, de... Lees meer
 • Kan ik extra boetevrij aflossen, en zo ja, hoe kan ik dit doen?
  • U kunt uw lening altijd extra aflossen. Zowel bij een doorlopend krediet alsmede een persoonlijke lening kunt u dit via Nederlands Krediet Collectief altijd boetevrij doen. U kunt het in te lossen bedrag overmaken naar de geldverstrekker onder vermelding van uw contractnummer en uw naam. Het... Lees meer
 • Kan ik zelf de looptijd van mijn lening bepalen?
  • Binnen bepaalde kaders kunt u zelf bepalen wat de looptijd is voor uw lening. Bij een doorlopend krediet wordt de (theoretische) looptijd bepaald door het maandbedrag dat u wenst te betalen. Dat zal altijd minimaal 1% van de kredietlimiet of het saldo zijn. Hoe lager het maandbedrag, hoe langer de... Lees meer

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Prisma 17a
2495 AS Den Haag

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.449,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 495,41 en een rentetarief van 3,6%.