Algemene tips

11-03-2020

Welke documenten heb ik nodig bij een lening aanvragen?

Het schrikbeeld van veel mensen bij een lening aanvragen is veel gedoe. Dagen wachten tot uw aanvraag in behandeling wordt genomen, stapels papierwerk doorworstelen en eindeloos veel documenten aanleveren. U besteedt uw tijd natuurlijk liever aan iets leuks. Bij het Nederlands Krediet Collectief staat een efficiënt en veilig aanvraag proces centraal. Geheel online in een eigen beveiligde omgeving, genaamd MijnNKC, kunt de volledige status van uw lening aanvraag op de voet volgen.

Lening online afsluiten, efficiënt en zorgvuldig

Een lening aanvragen doet u op het moment dat het u uitkomt, geheel online middels ons aanvraagformulier Heeft u een aanvraag compleet ingevuld en verzonden ontvangt u direct een ontvangstbevestiging met een link, naar mijn NKC, waar u direct kunt starten met het uploaden van uw documenten in een beveiligde omgeving. Indien uw aanvraag is goedgekeurd staat hier ook uw lening offerte ter digitale ondertekening voor u klaar. U heeft altijd 24/7 toegang tot uw dossier, zo volgt u uw aanvraag op de voet. Middels een volledig geautomatiseerd proces zorgen wij ervoor dat uw gegevens optimaal beveiligd zijn en uw aanvraag bij een akkoord van de bank binnen 24 uur gerealiseerd is. Hiermee hebben wij 1 van de meest efficiënte consumentenkrediet aanvraag processen op de Nederlandse markt.

Vraag direct een offerte aan

Welke documenten u moet overleggen kan nog weleens verschillen per persoonlijke situatie of bancaire voorwaarden. Hieronder ziet u het type documenten welk generiek aangeleverd dienen te worden via uw uploadt mogelijkheid of per email:

  • Kopie paspoort of ID kaart
  • Volledige maand bankafschriften (online)
  • Recente loonstrook (niet ouder dan 2 maanden)
  • Uitkeringsspecificatie of beschikking indien geen inkomen uit dienstverband

Ik ben ondernemer en vraag privé een lening aan

Als u als ondernemer in privé een persoonlijke lening wilt aanvragen hebben wij de volgende documenten altijd van u nodig:

  • Jaar cijfers of IB-aangifte met definitieve aanslagen van de afgelopen 3 jaar
  • Maand bankafschriften aaneengesloten
  • Kopie paspoort of ID kaart

Lossen wij dure bestaande leningen in welk momenteel elders lopen dan vragen wij altijd saldo overzichten op, deze kunt ook direct uploaden in uw dossier. De gehele overstap regelen wij voor u inclusief de afmelding bij het BKR. Onze overstap service is geheel kosteloos.

Aanvullende informatie waarom noodzakelijk?

In sommige gevallen kunnen wij u verzoeken om extra informatie te verzenden. Denk hierbij aan een jaaropgave of extra loonstroken bij een variabel inkomen. Wij willen uiteraard uw aanvraag zo succesvol mogelijk verwerken. Om die reden is er soms wat extra informatie nodig om samenwerkende kredietverstrekkers iets meer zekerheid te geven over bijvoorbeeld inkomensontwikkeling of uitstaande kredieten.

Persoonlijk contact

Heeft u vragen over uw lening aanvraag of wilt u op voorhand iets weten dan zitten onze senior kredietadviseurs voor u klaar. Een zeer gekwalificeerd team van leningspecialisten beantwoorden zo goed mogelijk uw vragen. Het contact kan op de manier zoals u dit wenst per email info@nederlandskrediet.nl  of telefonisch: 088-7608989

College Bescherming Persoonsgegevens

Tot slot: Nederlands Krediet Collectief is aangesloten bij het College Bescherming Persoonsgegevens. U mag er dus op vertrouwen dat wij uiterst zorgvuldig omgaan met uw persoonlijke gegevens. Zo kunt u niet alleen vrijblijvend, maar ook zorgeloos een lening aanvragen.

Auteur: Chris Hilgersom

Allround Kredietspecialist / Directeur

Specialisme: online marketing, compliance

085 - 760 89 89

Actuele rente

Rentestand per dinsdag 21 mei

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.