Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Algemene tips

09-04-2015

De voordelen van online geld lenen

Praten met vrienden, series kijken, shoppen… We besteden veel tijd op het internet en dit zal de komende jaren alleen maar verder toenemen. Zo is de verwachting dat 75% van de Europeanen in 2018 online zijn inkopen doet. Met deze toename stijgt ook de bekendheid van online geld lenen. Toch leven er met betrekking tot online lenen nog altijd vragen en twijfels. Hoe werkt het online afsluiten van een lening? Is het net zo betrouwbaar als bij een bank?

Verantwoord geld lenen

Uiteraard geldt voor iedere vorm van lenen het belang van verantwoord geld lenen. Want geld lenen kost geld. Daarbij gaat u doorgaans een verplichting aan voor meerdere jaren. Daarom is het belangrijk alleen geld te lenen bij een betrouwbare aanbieder. Hoe u dit kunt weten? Aan een AFM vergunning kunt u zien of een kredietverstrekker zich houdt aan de wet- en regelgeving met betrekking tot leningen. Meer tips voor verantwoord lenen vindt u in onze blog 'Tips geld lenen voor verantwoord geld lenen'.

De voordelen van online

Een lening kunt u natuurlijk ook afsluiten bij de bank bij u om de hoek. Maar online geld lenen heeft een paar voordelen:

  • Zo is online geld lenen vaak goedkoper. Omdat ze digitaal werken én gespecialiseerd zijn in leningen, kunnen online banken goedkoper werken.  Dat betekent dat u kunt lenen tegen een lagere rent.
  • Ook kunt u online een lening afsluiten wanneer het u uitkomt. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Zo vanachter uw computer, geen last de beperking van kantoortijden.
  • Online uw lening afsluiten is sneller. Het hele proces verloopt namelijk digitaal, van de aanvraag tot het storten van uw geld.
  • Tot slot: online geld lenen is discreet. We houden onze financiën nog altijd liever voor onszelf. Dat kan online.

Geld lenen met of zonder advies

Online een lening afsluiten kan bij het Nederlands Kredietcollectief met of zonder advies. In beide gevallen vragen wij voor u meerdere offertes aan bij de banken waarmee wij samenwerken. Zo kunt u de lening kiezen die het beste past bij uw persoonlijke situatie en wensen. Want dat is natuurlijk waar het uiteindelijk om gaat. Verantwoord geld lenen met de voor u meest geschikte lening. En online afgesloten betekent dat u bij voorbaat al geld bespaart.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: vrijdag 27 november

“vlot en netjes geholpen.”

Jo van der Kammen

Bekijk alle 1108 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

5 sterren op Trustpilot

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Prisma 17a
2495 AS Den Haag

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.449,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 495,41 en een rentetarief van 3,6%.