Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Klantbeoordeling 4.8 uit 5

085 - 760 89 89

Algemene tips

16-04-2015

Veel positieve reacties op geld lenen met Het Nieuwe DEFAM

Al een aantal keer besteedden we op deze site en in onze blogs aandacht aan geld lenen met Het Nieuwe DEFAM. Sinds september 2014 biedt DEFAM meer mogelijkheden bij het afsluiten van een lening, bijvoorbeeld bij geld lenen met een tijdelijk contract. Op deze manier wordt ingespeeld op de veranderingen in de samenleving, waaronder het toenemende aantal tijdelijke contracten. Ruim een half jaar en vele positieve reacties later is het tijd om een eerste balans op te maken.

Geld lenen tijdelijk contract

Om bij het geld lenen met een tijdelijk contract te blijven: waar we vroeger weinig mogelijkheden hadden, kunnen we klanten nu dankzij Het Nieuwe DEFAM toch een aanbod doen. Van klanten met bijvoorbeeld een uitzendkrachtovereenkomst Fase B mogen we nu 70% van het inkomen meerekenen bij het beoordelen van een aanvraag voor een lening. Bij mensen met een tijdelijk contract die ouder zijn dan dertig en een koopwoning hebben telt zelfs het volledige inkomen. Zo konden al voor tientallen klanten een verantwoorde DEFAM lening afsluiten.

Optimale samenwerking en aantrekkelijke rente

Maar de lancering van Het Nieuwe DEFAM bracht meer veranderingen met zich mee. Tegelijkertijd introduceerde DEFAM het Premiumpartnerschap. Sinds september 2014 kan Nederland Leent zich een trotse Premium-partner van DEFAM noemen. Voor onze klanten betekent dat een nog betere dienstverlening door een optimale samenwerking tussen Nederland Leent en DEFAM. Daarbij kunnen we u een extra aantrekkelijk aanbod doen met het oog op de rente van uw lening.

Geld lenen: nu en in de toekomst

Dat er nu zo enthousiast gereageerd wordt op de mogelijkheden van DEFAM betekent niet dat we op onze lauweren gaan rusten. Samen met DEFAM blijft Nederland Leent werken aan een nog optimalere dienstverlening die aansluit op de wensen van onze klanten. Helemaal bij de tijd en altijd zo voordelig mogelijk, dat is geld lenen bij DEFAM via Nederland Leent.

Vraag meteen een offerte aan en ontdekt wat uw mogelijkheden voor geld lenen zijn!

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: vrijdag 7 augustus

“Superrrrrrrrrr, en top geholpen. Heel snel geregeld en verschrikkelijk vriendelijk, zeker aan te raden. Nog heel erg bedankt voor jullie aangename service.”

Bm Valpoort

Bekijk alle 999 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

5 sterren op Trustpilot

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden in onze kennisbank. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Veelgestelde vragen
 • Hoe snel wordt een lening uitbetaald na afsluiten?
  • Zodra de getekende offerte samen met de benodigde stukken retour is ontvangen via mijn NKC, wordt deze gecontroleerd en doorgestuurd naar de bank. Normaal gesproken duurt de verwerking bij de bank een, of hooguit 2 dagen...Lees meer
 • Hoeveel kan ik lenen?
  • Op deze vraag is niet een algemeen antwoord te geven; lenen is maatwerk. De hoogte van uw leenbedrag is afhankelijk van meerdere factoren zoals: •Leeftijd •Inkomen •Koophuis of huurwoning •BKR-codering, saldo lopende leningen •Hoogte van het leenbedrag Op onze pagina... Lees meer
 • Moet ik een boete betalen bij het oversluiten van mijn lening?
  • Voor het oversluiten van een doorlopend krediet geldt dat dit altijd boetevrij mag. Het is de geldverstrekker niet toegestaan om u een boete of andere vergoeding in rekening te brengen als u uw lening wilt oversluiten. Voor een persoonlijke lening geldt dat als u deze eerder wilt aflossen, de... Lees meer
 • Kan ik extra boetevrij aflossen, en zo ja, hoe kan ik dit doen?
  • U kunt uw lening altijd extra aflossen. Zowel bij een doorlopend krediet alsmede een persoonlijke lening kunt u dit via Nederlands Krediet Collectief altijd boetevrij doen. U kunt het in te lossen bedrag overmaken naar de geldverstrekker onder vermelding van uw contractnummer en uw naam. Het... Lees meer
 • Kan ik zelf de looptijd van mijn lening bepalen?
  • Binnen bepaalde kaders kunt u zelf bepalen wat de looptijd is voor uw lening. Bij een doorlopend krediet wordt de (theoretische) looptijd bepaald door het maandbedrag dat u wenst te betalen. Dat zal altijd minimaal 1% van de kredietlimiet of het saldo zijn. Hoe lager het maandbedrag, hoe langer de... Lees meer

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Prisma 17a
2495 AS Den Haag

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.449,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 495,41 en een rentetarief van 3,6%.