Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Algemene tips

16-04-2015

Veel positieve reacties op geld lenen met Het Nieuwe DEFAM

Al een aantal keer besteedden we op deze site en in onze blogs aandacht aan geld lenen met Het Nieuwe DEFAM. Sinds september 2014 biedt DEFAM meer mogelijkheden bij het afsluiten van een lening, bijvoorbeeld bij geld lenen met een tijdelijk contract. Op deze manier wordt ingespeeld op de veranderingen in de samenleving, waaronder het toenemende aantal tijdelijke contracten. Ruim een half jaar en vele positieve reacties later is het tijd om een eerste balans op te maken.

Geld lenen tijdelijk contract

Om bij het geld lenen met een tijdelijk contract te blijven: waar we vroeger weinig mogelijkheden hadden, kunnen we klanten nu dankzij Het Nieuwe DEFAM toch een aanbod doen. Van klanten met bijvoorbeeld een uitzendkrachtovereenkomst Fase B mogen we nu 70% van het inkomen meerekenen bij het beoordelen van een aanvraag voor een lening. Bij mensen met een tijdelijk contract die ouder zijn dan dertig en een koopwoning hebben telt zelfs het volledige inkomen. Zo konden al voor tientallen klanten een verantwoorde DEFAM lening afsluiten.

Optimale samenwerking en aantrekkelijke rente

Maar de lancering van Het Nieuwe DEFAM bracht meer veranderingen met zich mee. Tegelijkertijd introduceerde DEFAM het Premiumpartnerschap. Sinds september 2014 kan Nederland Leent zich een trotse Premium-partner van DEFAM noemen. Voor onze klanten betekent dat een nog betere dienstverlening door een optimale samenwerking tussen Nederland Leent en DEFAM. Daarbij kunnen we u een extra aantrekkelijk aanbod doen met het oog op de rente van uw lening.

Geld lenen: nu en in de toekomst

Dat er nu zo enthousiast gereageerd wordt op de mogelijkheden van DEFAM betekent niet dat we op onze lauweren gaan rusten. Samen met DEFAM blijft Nederland Leent werken aan een nog optimalere dienstverlening die aansluit op de wensen van onze klanten. Helemaal bij de tijd en altijd zo voordelig mogelijk, dat is geld lenen bij DEFAM via Nederland Leent.

Vraag meteen een offerte aan en ontdekt wat uw mogelijkheden voor geld lenen zijn!

Actuele rente

Rentestand per vrijdag 16 april

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,5%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.177,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 493,14 en een rentetarief van 3,5%.