Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Klantbeoordeling 4.8 uit 5

085 - 760 89 89

Algemene tips

22-01-2015

Geld lenen voor wintersport

De feestdagen zijn voorbij en de lente nog ver weg. Hebt u ook wintersportplannen om deze donkere dagen door te komen? Op zoek naar een goede wintersport aanbieding dus! Maar hoe zorgt u dat u voldoende geld hebt om deze wintersport te bekostigen? Natuurlijk probeert u te sparen voor uw skivakantie. Mocht dit niet lukken, dan is een persoonlijke lening of een doorlopend krediet een aanvullende optie.

Kosten wintersport

Een skivakantie kan flink in de papieren lopen. Alleen de reis- en verblijfkosten samen zullen al een aardig bedrag zijn. Dan hebt u nog geen skipas of ski’s. Om nog maar te zwijgen over de gezelligheidselementen van de wintersport: een drankje op een zonnig terras of een heerlijke maaltijd ’s avonds. Uit onderzoek van het CBS blijkt dat in Nederland gemiddeld 679 euro per persoon aan wintersport wordt uitgegeven. Een flink bedrag, zeker wanneer u met het hele gezin op skivakantie gaat.

Geld besparen voor skivakantie

Is voor u de skivakantie het geld meer dan waard? Een goede tip om niet verrast te worden door de hoge kosten is het hele jaar door geld sparen voor uw wintersport. Een concreet spaardoel helpt bij het sparen en u weet precies wat u kunt uitgeven. Andere tips:

 • Boek uw skivakantie ruim op tijd. Zo profiteert u van voordelige aanbiedingen.
 • Vergelijk de kosten van verschillende skigebieden. Zo zijn Slovenië en Tsjechië goedkoper dan Frankrijk en Oostenrijk.
 • Door een hotel te kiezen dat wat verder van de piste ligt, bespaart u op uw hotelkosten.
 • Leen ski’s en ander materiaal van familie of vrienden.
 • Controleer uw huidige reisverzekering en bekijk of een aanvullende verzekering nodig is. Het voorkomen van oververzekering kan u geld besparen.

Geld lenen voor skivakantie

Komt u toch geld tekort voor uw wintersport vakantie? Dan is een lening voor uw skivakantie een mogelijkheid. U kunt dan zowel kiezen voor een persoonlijke lening als voor een doorlopend krediet. Een persoonlijke lening betekent een vast bedrag lenen tegen een vaste rente. Een doorlopend krediet biedt u een flexibele lening. Voor een concreet leendoel zoals een skivakantie is een persoonlijke lening geschikt. Ook een doorlopend krediet is een prima keuze, met als voordeel dat u continu geld achter de hand hebt.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: dinsdag 15 september

“Vriendelijk, meelevend en meedenkend, ik ben tevreden”

Inge Postuma

Bekijk alle 1040 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

5 sterren op Trustpilot

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Veelgestelde vragen
 • Hoe snel wordt een lening uitbetaald na afsluiten?
  • Zodra de getekende offerte samen met de benodigde stukken retour is ontvangen via mijn NKC, wordt deze gecontroleerd en doorgestuurd naar de bank. Normaal gesproken duurt de verwerking bij de bank een, of hooguit 2 dagen...Lees meer
 • Hoeveel kan ik lenen?
  • Op deze vraag is niet een algemeen antwoord te geven; lenen is maatwerk. De hoogte van uw leenbedrag is afhankelijk van meerdere factoren zoals: •Leeftijd •Inkomen •Koophuis of huurwoning •BKR-codering, saldo lopende leningen •Hoogte van het leenbedrag Op onze pagina... Lees meer
 • Moet ik een boete betalen bij het oversluiten van mijn lening?
  • Voor het oversluiten van een doorlopend krediet geldt dat dit altijd boetevrij mag. Het is de geldverstrekker niet toegestaan om u een boete of andere vergoeding in rekening te brengen als u uw lening wilt oversluiten. Voor een persoonlijke lening geldt dat als u deze eerder wilt aflossen, de... Lees meer
 • Kan ik extra boetevrij aflossen, en zo ja, hoe kan ik dit doen?
  • U kunt uw lening altijd extra aflossen. Zowel bij een doorlopend krediet alsmede een persoonlijke lening kunt u dit via Nederlands Krediet Collectief altijd boetevrij doen. U kunt het in te lossen bedrag overmaken naar de geldverstrekker onder vermelding van uw contractnummer en uw naam. Het... Lees meer
 • Kan ik zelf de looptijd van mijn lening bepalen?
  • Binnen bepaalde kaders kunt u zelf bepalen wat de looptijd is voor uw lening. Bij een doorlopend krediet wordt de (theoretische) looptijd bepaald door het maandbedrag dat u wenst te betalen. Dat zal altijd minimaal 1% van de kredietlimiet of het saldo zijn. Hoe lager het maandbedrag, hoe langer de... Lees meer

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Prisma 17a
2495 AS Den Haag

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.449,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 495,41 en een rentetarief van 3,6%.