Hoeveel kan ik lenen?

Het is bij geld lenen belangrijk dat u weet hoeveel u verantwoord kunt lenen. Een lening afsluiten voor het volledig berekende bedrag is niet altijd slim. Een belangrijke tip voor verantwoord geld lenen is dan ook: leen nooit meer dan u daadwerkelijk nodig hebt. U loopt namelijk het risico dat gedurende de looptijd van uw lening uw financiële situatie verandert en u de maandelijkse lasten mogelijk niet meer kunt opbrengen. Houd dit altijd in gedachten wanneer u een lening aanvraagt.

Vul aan de rechterzijde uw gegevens in en bereken hoeveel u maximaal verantwoord kunt lenen bij onze partnerbanken.

De factoren

Hoeveel geld u kunt lenen wordt beïnvloedt door uw woon-, werk- en leefsituatie. De bank houdt hier altijd rekening mee. U kunt alleen geld lenen als u voldoende verdient om de aflossing en rente te betalen. Hoeveel geld dit is, verschilt per persoon. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek hoeveel u kunt lenen.

Uw persoonlijke situatie

Bent u getrouwd, samenwonend of juist alleenstaand? Al deze factoren beïnvloeden hoeveel u kunt lenen. Als u samen een lening afsluit, kunt u doorgaans meer geld lenen tegen een lagere rente. Een lening die door twee mensen is afgesloten, biedt de bank meer zekerheid. Desondanks kunt u als alleenstaande ook gewoon een lening afsluiten. Zorg er in ieder geval voor dat u zoveel mogelijk gegevens aanlevert.

Uw woonsituatie

Als u een eigen koophuis heeft, profiteert u vaak van rentekorting. Huiseigenaren lenen tegen een lagere rente met hun woning als onderpand. Huurt u een woning of bent u inwonend? Ook dan kunt u een lening afsluiten via Nederlands Krediet Collectief.

Uw werksituatie

Een stabiel inkomen is cruciaal als u een lening afsluit. Om te bepalen hoeveel geld u kunt lenen, kijken banken daarom altijd naar uw werksituatie. Met een langlopend vast dienstverband kunt u een lening afsluiten tegen de meest gunstige voorwaarden. Met een tijdelijk contract kunt u minder geld lenen, omdat maximaal 70% van het inkomen wordt meegenomen. Bent u arbeidsongeschikt of uitzendkracht? Dan kunt u onder bepaalde voorwaarden een lening aanvragen via Nederlands Krediet Collectief.

Geld lenen als ondernemer

Directeuren, ZZP’ers en zelfstandige ondernemers kunnen een krediet aanvragen via Nederlands Krediet Collectief als ze minimaal drie jaar werkzaam zijn in de onderneming. Startende ondernemers kunnen helaas geen lening afsluiten.

 

 

Hoeveel kan ik lenen?

Uw maximale leenbedrag


Wat zeggen onze klanten over ons?

 9.2 van de 10!

Onze klanten geven ons een

9.2

heer Van den Akker

prima geregeld en goede serviceen goed contact

heer Rijneveen

Super geholpen en enorm persoonlijk! TOP bedrijf

Hoe werkt het?

Gegevens invullen

Vul uw gegevens in en wij kijken na ontvangst van deze gegevens of wij u een voordelige nieuwe lening kunnen aanbieden of dat u kunt besparen op uw huidige leningen.

U ontvangt het beste voorstel

Wij vergelijken het aanbod van verschillende partnerbanken en nemen het beste voorstel met u door. U ontvangt de vrijblijvende offerte direct per mail of per post.

Gebruik maken van uw nieuwe lening

Stuur het ondertekende contract inclusief benodigde stukken op en wij handelen de rest kosteloos voor u af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op uw rekening.

Doorlopend krediet vanaf 4,5%

Altijd extra geld achter de hand hebben? Met een Doorlopend krediet geniet u van de voordelen van roodstand bij de bank, maar dan véél voordeliger.

  • Tussentijds aflossen en ook weer opnemen
  • Rente vanaf 4,5%
  • Alleen rente betalen over het opgenomen bedrag

Meer weten over het Doorlopend krediet

Persoonlijke lening vanaf 4,1%

Tegen een zeer lage vaste rente een vast bedrag lenen. De persoonlijke lening biedt u zekerheid met een vast maandbedrag gedurende de door u gekozen vaste looptijd.

  • Zekerheid met een vaste rente en vast maandbedrag
  • Rente vanaf 4,1%
  • Altijd tussentijds boetevrij aflossen

Meer weten over de Persoonlijke lening

Actuele rentetarieven

Selecteer de leenvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Onze specialisten

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden in onze kennisbank. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Stuur ons een bericht    T: 085 – 760 89 89

Samenwerkend met gerenommeerde banken


Interbank
Defam Premium
Defam
Alpha credit

Nationale Nederlanden
Qander Consumer Finance
Ribank

Vrijblijvende offerte aanvragen


Vraag geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte aan. Onze leningen kunt u al afsluiten vanaf 4,1%

Gratis offerte aanvragen

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Anna van Saksenlaan 10 (1e etage)
2593 HT ‘s- Gravenhage

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

 

Vestiging Mijdrecht

Genieweg 56
3641 RH Mijdrecht

 

Vestiging Otterlo

Arnhemseweg 22-a
6731 BS Otterlo

Back to top