Goedemorgen, start met berekenen en ontvang direct het beste aanbod!

Gratis offerte

Gratis offerte

binnen 24 uur

Zorgeloos lenen

Zorgeloos lenen

dankzij onze kredietbeschermers

Laagste rente

Laagste rente

vaste rente al vanaf 6,6%

Klantwaardering

Klantwaardering

een 4.9 uit 5 op Trustpilot.nl

Als u een lening afsluit bij het Nederlands Krediet Collectief ontvangt u binnen enkele werkdagen het bedrag op uw rekening. Dit betekent dat u na ontvangst meteen kan gaan Renault shoppen. 

Het Nederlands Krediet Collectief is onafhankelijk specialist op het gebied van leningen en kent een online werkwijze. Dit maakt dat het afsluiten van een lening niet onnodig veel tijd kost, aangezien u niet op kantoor wordt verwacht. Wij informeren en adviseren u online. 

Het advies dat u krijgt is gebaseerd op uw persoonlijke aanvraag en financiën. Wij vergelijken tientallen financieringen om u het meest voordelige leenvoorstel te doen. Hierbij kijken wij zowel naar de huidige rentestanden van kredietaanbieders als naar de voorwaarden. Daarnaast kunnen we lopende leningen ook direct voor u oversluiten in 1 voordelige lening met veel betere voorwaarden. Met onze laagste rentegarantie weet u altijd dat de lening die u afsluit het voordeligst in zijn soort is.

Actuele rente

Rentestand per dinsdag 21 mei

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.