Bereken je lening

Rente v.a.

%

Maandlast

100 p/m

o.b.v 120 mnd

Wat is een persoonlijke lening?

De belangrijkste kenmerken van een persoonlijke lening zijn dat zowel de looptijd, de rente als het maandbedrag voor de gehele looptijd van de lening vaststaan. Zo weet u dus precies waar u aan toe bent. Daarmee is de persoonlijke lening het beste product als u zekerheid belangrijk vindt. Met een persoonlijke lening is het mogelijk om een bedrag te lenen voor een eenmalige uitgave, zoals bijvoorbeeld een auto of woningverbetering. Het is echter ook mogelijk om uw bestaande lening(en) samen te voegen of over te sluiten tegen een lagere rente. Bij de meeste aanbieders kunt u tegenwoordig ook boetevrij inlossen.

Als u zeker weet dat u geen tussentijdse geldopnames wilt doen, en u wilt ervan verzekerd zijn dat de looptijd van uw lening niet langer wordt door extra opnames, is een persoonlijke lening voor u de beste optie. U heeft de mogelijkheid om extra aflossingen te doen, zodat de looptijd van uw lening verkort wordt. De meeste banken zullen daar geen extra kosten voor in rekening brengen.

Looptijd van een persoonlijke lening

Voor een persoonlijke lening is in principe elke gewenste looptijd mogelijk indien deze tussen 6 maanden en 180 maanden ligt. Het is verstandig om de maximale looptijd van de lening af te stemmen op het doel van de lening. Zo voorkomt u dat uw lening doorloopt terwijl de economische levensduur van het aangeschafte product al voorbij is.

Doorlopend Krediet 

Met een persoonlijke lening komt u niet voor verrassingen te staan, omdat vooraf duidelijk is wat de looptijd, rente en maandbedrag zijn. Met een persoonlijke lening is het niet mogelijk om afgeloste bedragen weer op te nemen. Bij een doorlopend krediet is dat wel mogelijk. Een doorlopend krediet biedt meer flexibiliteit.

Binnen een doorlopend krediet kunt u extra aflossen en opnemen. Wanneer u een exta opname doet wordt de theoretische looptijd verlengd. Bij een extra aflossing wordt de theoretische looptijd vanzelfsprekend verkort. Een doorlopend krediet heeft een variabele rente. De looptijd en de rente van een doorlopend krediet kunnen dus tussentijds wijzigen.

Wat zeggen onze klanten over ons?

 9.2 van de 10!

Onze klanten geven ons een

9.2

heer Van den Akker

prima geregeld en goede serviceen goed contact

heer Rijneveen

Super geholpen en enorm persoonlijk! TOP bedrijf

Hoe werkt het?

Gegevens invullen

Vul uw gegevens in en wij kijken na ontvangst van deze gegevens of wij u een voordelige nieuwe lening kunnen aanbieden of dat u kunt besparen op uw huidige leningen.

U ontvangt het beste voorstel

Wij vergelijken het aanbod van verschillende partnerbanken en nemen het beste voorstel met u door. U ontvangt de vrijblijvende offerte direct per mail of per post.

Gebruik maken van uw nieuwe lening

Stuur het ondertekende contract inclusief benodigde stukken op en wij handelen de rest kosteloos voor u af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op uw rekening.

Doorlopend krediet vanaf 4,5%

Altijd extra geld achter de hand hebben? Met een Doorlopend krediet geniet u van de voordelen van roodstand bij de bank, maar dan véél voordeliger.

  • Tussentijds aflossen en ook weer opnemen
  • Rente vanaf 4,5%
  • Alleen rente betalen over het opgenomen bedrag

Meer weten over het Doorlopend krediet

Persoonlijke lening vanaf 4,1%

Tegen een zeer lage vaste rente een vast bedrag lenen. De persoonlijke lening biedt u zekerheid met een vast maandbedrag gedurende de door u gekozen vaste looptijd.

  • Zekerheid met een vaste rente en vast maandbedrag
  • Rente vanaf 4,1%
  • Altijd tussentijds boetevrij aflossen

Meer weten over de Persoonlijke lening

Actuele rentetarieven

Selecteer de leenvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Onze specialisten

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden in onze kennisbank. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Stuur ons een bericht    T: 085 – 760 89 89

Samenwerkend met gerenommeerde banken


Interbank
Defam Premium
Defam
Alpha credit

Nationale Nederlanden
Qander Consumer Finance
Ribank

Vrijblijvende offerte aanvragen


Vraag geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte aan. Onze leningen kunt u al afsluiten vanaf 4,1%

Gratis offerte aanvragen

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Anna van Saksenlaan 10 (1e etage)
2593 HT ‘s- Gravenhage

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

 

Vestiging Mijdrecht

Genieweg 56
3641 RH Mijdrecht

 

Vestiging Otterlo

Arnhemseweg 22-a
6731 BS Otterlo

Back to top