Hybride krediet

Een Hybride krediet is een combinatie van een Doorlopend krediet en een Persoonlijke lening. Dit product geeft u zowel flexibiliteit als zekerheid gedurende de looptijd van uw lening. U kunt geld opnemen wanneer u wilt maar u lost ook een vast bedrag af tegen de beste voorwaarden van Nederland. Dit Hybride krediet is speciaal ontwikkeld voor consumenten met een hogere geldwens tot maximaal €150.000,- .

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

 

De looptijd en rente van een Hybride krediet

Het deel Doorlopend krediet kent in principe geen vaste looptijd. Wel wordt vaak door de geldverstrekker bedongen dat het krediet voor het bereiken van een bepaalde leeftijd, bijvoorbeeld 70 jaar, moet zijn afgelost. Er wordt bij het deel Doorlopend krediet gesproken van een zogenaamde theoretische looptijd omdat men het geld wat is afgelost ook opnieuw kan opnemen. Het Doorlopend krediet heeft in tegenstelling tot de Persoonlijke lening een variabele rente. Voor het deel Persoonlijke lening is in principe elke gewenste looptijd mogelijk indien deze ligt tussen 6 en 180 maanden. De rente staat bij het deel Persoonlijke lening altijd vast en extra aflossen kan altijd boetevrij op beide leningdelen!

Hybride krediet afsluiten

Het afsluiten van een Hybride krediet vergt maatwerk vanwege het combineren van de Persoonlijke lening en het Doorlopend krediet. Onze adviseurs houden rekening met uw aflossingswensen en zoeken uit of u van eventueel fiscaal voordeel kunt profiteren.

Wij zijn expert op het gebied van het Hybride krediet. Wij stellen voor u de meest optimale combinatie samen. Hierdoor weet u zeker dat u altijd de laagste rente betaalt met de meeste gunstige fiscale voorwaarden. Gaat u dus verbouwen, een grotere uitgave doen, wilt u besparen op uw huidige financiering of tweede hypotheek wij helpen u graag.

Vraag een offerte aan

Hoe werkt het?

Gegevens invullen

Vul uw gegevens in en wij kijken na ontvangst van deze gegevens of wij u een voordelige nieuwe lening kunnen aanbieden of dat u kunt besparen op uw huidige leningen.

U ontvangt het beste voorstel

Wij vergelijken het aanbod van verschillende partnerbanken en nemen het beste voorstel met u door. U ontvangt de vrijblijvende offerte direct per mail of per post.

Gebruik maken van uw nieuwe lening

Stuur het ondertekende contract inclusief benodigde stukken op en wij handelen de rest kosteloos voor u af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op uw rekening.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

“Wil jullie super bedanken voor de waanzinnige goede hulp kan nu eindelyk heerky en zorgeloos gaan leven dank zei jullie”

heer Bovekerk

Bekijk alle 204 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 9.2

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden in onze kennisbank. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

085 - 760 89 89

Onze specialisten

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Anna van Saksenlaan 10 (1e etage)
2593 HT ‘s- Gravenhage

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

 

Vestiging Mijdrecht

Genieweg 56
3641 RH Mijdrecht

 

Vestiging Otterlo

Arnhemseweg 22-a
6731 BS Otterlo

Back to top