Bereken je lening

Rente v.a.

%

Maandlast

100 p/m

o.b.v 120 mnd

Wat is een doorlopend krediet?

Met een doorlopend krediet spreekt u een maximaal op te nemen kredietlimiet af. Rente betaalt u alleen over het opgenomen bedrag. U kunt een deel van het afgesproken bedrag achter de hand houden, voor bijvoorbeeld een verbouwing of onvoorziene uitgave. U betaalt hier dan geen rente over. Met een doorlopend krediet betaalt u een maandelijkse aflossing die meestal een percentage van de kredietlimiet is (bijvoorbeeld 1%, 1,5% of 2%). Ook komt het voor dat u een percentage van het uitstaande saldo betaalt.

Met een doorlopend krediet kunt u altijd boetevrij aflossen en het afgeloste bedrag weer opnemen. Zo bent u verzekerd van een stuk financiële ruimte en kunt u bij onverwachte uitgaven direct over het geld beschikken. De rente van een doorlopend krediet is variabel. Dat betekent dat deze kan fluctueren en afhankelijk is van de actuele marktrente. U kunt echter altijd boetevrij overstappen, dus een geldverstrekker zal voorzichtig zijn met het verhogen van de rente.

Looptijd van een doorlopend krediet

Een doorlopend krediet kent in principe geen vaste looptijd. Wel wordt vaak door de geldverstrekker bedongen dat het krediet voor het bereiken van een bepaalde leeftijd, bijvoorbeeld 70 jaar, moet zijn afgelost. Er wordt bij een doorlopend krediet gesproken van een zogenaamde theoretische looptijd. Dat is de looptijd die berekend wordt ervan uitgaande dat alle variabelen gelijk blijven. Dus zowel de rente, het maandbedrag als de kredietlimiet en dat er tijdens de looptijd geen extra aflossingen of opnames worden gedaan. Hoe lager het maandbedrag, hoe langer de theoretische looptijd. Door extra boetevrije aflossingen kunt u de looptijd echter aanmerkelijk inkorten.

Persoonlijke lening 

Een doorlopend krediet wordt vooral gekozen door mensen die flexibiliteit belangrijk vinden en de mogelijkheid willen hebben om boetevrij extra aflossingen te doen. Ook de mogelijkheid van het tussentijds geld opnemen of het opnieuw kunnen opnemen van de afgeloste bedragen zijn grote voordelen van een doorlopend krediet. Met een persoonlijke lening is dat namelijk niet mogelijk.

Een ander belangrijk verschil met de persoonlijke lening is de rente. De rente van een persoonlijke lening staat vast en verandert iet gedurende de looptijd van de lening. U weet hierdoor precies waar u aan toe bent. De rente van een doorlopend krediet is variabel. Dat houdt in dat deze kan stijgen of dalen. Aangezien uw maandbedrag in de meeste gevallen gewoon vaststaat, kan dit leiden tot een iets langere of kortere theoretische looptijd.

Wat zeggen onze klanten over ons?

 9.2 van de 10!

Onze klanten geven ons een

9.2

heer Van den Akker

prima geregeld en goede serviceen goed contact

heer Rijneveen

Super geholpen en enorm persoonlijk! TOP bedrijf

Hoe werkt het?

Gegevens invullen

Vul uw gegevens in en wij kijken na ontvangst van deze gegevens of wij u een voordelige nieuwe lening kunnen aanbieden of dat u kunt besparen op uw huidige leningen.

U ontvangt het beste voorstel

Wij vergelijken het aanbod van verschillende partnerbanken en nemen het beste voorstel met u door. U ontvangt de vrijblijvende offerte direct per mail of per post.

Gebruik maken van uw nieuwe lening

Stuur het ondertekende contract inclusief benodigde stukken op en wij handelen de rest kosteloos voor u af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op uw rekening.

Doorlopend krediet vanaf 4,5%

Altijd extra geld achter de hand hebben? Met een Doorlopend krediet geniet u van de voordelen van roodstand bij de bank, maar dan véél voordeliger.

  • Tussentijds aflossen en ook weer opnemen
  • Rente vanaf 4,5%
  • Alleen rente betalen over het opgenomen bedrag

Meer weten over het Doorlopend krediet

Persoonlijke lening vanaf 4,1%

Tegen een zeer lage vaste rente een vast bedrag lenen. De persoonlijke lening biedt u zekerheid met een vast maandbedrag gedurende de door u gekozen vaste looptijd.

  • Zekerheid met een vaste rente en vast maandbedrag
  • Rente vanaf 4,1%
  • Altijd tussentijds boetevrij aflossen

Meer weten over de Persoonlijke lening

Actuele rentetarieven

Selecteer de leenvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Onze specialisten

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden in onze kennisbank. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Stuur ons een bericht    T: 085 – 760 89 89

Samenwerkend met gerenommeerde banken


Interbank
Defam Premium
Defam
Alpha credit

Nationale Nederlanden
Qander Consumer Finance
Ribank

Vrijblijvende offerte aanvragen


Vraag geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte aan. Onze leningen kunt u al afsluiten vanaf 4,1%

Gratis offerte aanvragen

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Anna van Saksenlaan 10 (1e etage)
2593 HT ‘s- Gravenhage

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

 

Vestiging Mijdrecht

Genieweg 56
3641 RH Mijdrecht

 

Vestiging Otterlo

Arnhemseweg 22-a
6731 BS Otterlo

Back to top