Bereken je lening

Rente v.a.

%

Maandlast

100 p/m

o.b.v 120 mnd

Doorlopend krediet

Met een doorlopend krediet spreekt u een maximaal op te nemen kredietlimiet af. Rente betaalt u alleen over het opgenomen bedrag. U kunt een deel van het afgesproken bedrag achter de hand houden, voor bijvoorbeeld een verbouwing of onvoorziene uitgave. U betaalt hier dan geen rente over. Met een doorlopend krediet betaalt u een maandelijkse aflossing die meestal een percentage van de kredietlimiet is (bijvoorbeeld 1%, 1,5% of 2%). Ook komt het voor dat u een percentage van het uitstaande saldo betaalt.

Met een doorlopend krediet kunt u altijd boetevrij aflossen en het afgeloste bedrag weer opnemen. Zo bent u verzekerd van een stuk financiële ruimte en kunt u bij onverwachte uitgaven direct over het geld beschikken. De rente van een doorlopend krediet is variabel. Dat betekent dat deze kan fluctueren en afhankelijk is van de actuele marktrente. U kunt echter altijd boetevrij overstappen, dus een geldverstrekker zal voorzichtig zijn met het verhogen van de rente.

Looptijd van een doorlopend krediet

Een doorlopend krediet kent in principe geen vaste looptijd. Wel wordt vaak door de geldverstrekker bedongen dat het krediet voor het bereiken van een bepaalde leeftijd, bijvoorbeeld 70 jaar, moet zijn afgelost. Er wordt bij een doorlopend krediet gesproken van een zogenaamde theoretische looptijd. Dat is de looptijd die berekend wordt ervan uitgaande dat alle variabelen gelijk blijven. Dus zowel de rente, het maandbedrag als de kredietlimiet en dat er tijdens de looptijd geen extra aflossingen of opnames worden gedaan. Hoe lager het maandbedrag, hoe langer de theoretische looptijd. Door extra boetevrije aflossingen kunt u de looptijd echter aanmerkelijk inkorten.

Een doorlopend krediet aanvragen

Als u er zeker van bent dat u tussentijds wilt opnemen, zelf wilt bepalen wat uw maandlast is en u alleen rente wilt betalen over het opgenomen bedrag, is uw beste optie een doorlopend krediet.

U kunt geld opnemen waneer u dat uitkomt en, dankzij de banken waar wij mee samenwerken, zonder extra kosten tussentijd aflossen.


Vraag een offerte aan

Wat anderen realiseerden met hun doorlopend krediet

Onze kredietadviseurs geven u graag op basis van hun jarenlange ervaring een passend advies voor uw specifieke leendoel, zodat u uw wens kunt realiseren.

Extra financiële ruimte

Komt u aan het eind van de maand geld tekort? Dan kiest u een flexibele lening om extra geld achter de hand te hebben.

Vraag een offerte aan

Alternatief roodstaan

Extra geld beschikbaar hebben, net als roodstaan bij je bank, alleen dan veel voordeliger.

Vraag een offerte aan

Alternatief creditcard

De voordelen van een creditcard maar dan tegen een lagere rente, bijvoorbeeld voor meerdere kleine aankopen.

Vraag een offerte aan

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

“Wil jullie super bedanken voor de waanzinnige goede hulp kan nu eindelyk heerky en zorgeloos gaan leven dank zei jullie”

heer Bovekerk

Bekijk alle 204 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 9.2

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden in onze kennisbank. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

085 - 760 89 89

Onze specialisten

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Anna van Saksenlaan 10 (1e etage)
2593 HT ‘s- Gravenhage

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

 

Vestiging Mijdrecht

Genieweg 56
3641 RH Mijdrecht

 

Vestiging Otterlo

Arnhemseweg 22-a
6731 BS Otterlo

Back to top