Wie is Intermediaire Voorschotbank?

Intermediaire Voorschotbank B.V. is een financieringsmaatschappij die is gespecialiseerd in consumentenkrediet. Het is een slagvaardige organisatie, die sinds 1999 bestaat. Hun deskundige medewerkers hebben allemaal jarenlange ervaring. Daardoor kunnen zij u snel en efficiënt van dienst zijn. Persoonlijke aandacht en service staan daarbij hoog in het vaandel. Intermediaire Voorschotbank is een dochter van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. Dit is op zijn beurt weer een onderdeel van de Franse multinational Crédit Agricole S.A., een van de grootste banken ter wereld.                          

Bijzonder is dat Intermediaire Voorschotbank geen kantoren heeft. Zij bieden hun dienstverlening exclusief aan via professionele kredietadviseurs die met hen samenwerken. Zij hechten veel waarde aan het op betrouwbare en correcte wijze adviseren van de consument over lenen.

Nederlands Krediet Collectief en de met hen samenwerkende intermediars zijn speciaal geselecteerd door de Intermediaire Voorschotbank.

Persoonlijke Lening via Intermediaire Voorschotbank

Via Intermediaire Voorschotbank kunt u een Persoonlijke Lening afsluiten met een looptijd tussen de 6 en 180 maanden. De minimale leeftijd is 21 jaar en de maximale leeftijd waarop u een Persoonlijke Lening kunt afsluiten is 71 jaar. De lening moet volledig afgelost zijn bij het bereiken van de leeftijd van 72 jaar. Het maximaal te lenen bedrag is € 75.000.

Doorlopend Krediet via Intermediare Voorschotbank

Via Intermediaire Voorschotbank is een Doorlopend Krediet mogelijk met een aflossing tussen 1% en 8% van de kredietlimiet. De minimale leeftijd waarop u een Doorlopend Krediet kunt afsluiten is 21 jaar, de maximale leeftijd 59 jaar. Een Doorlopend Krediet via Intermediaire Voorschotbank moet volledig afgelost zijn bij het bereiken van de leeftijd van 65 jaar. Het maximaal te lenen bedrag is €75.000.

Wat zeggen onze klanten over ons?

 9.2 van de 10!

Onze klanten geven ons een

9.2

desiree

Zeer goed geholpen door Tamara, heb het als zeer prettig ervaren

heer De R

Zeer vriendelijke medewerkster!!

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Anna van Saksenlaan 10 (1e etage)
2593 HT ‘s- Gravenhage

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

 

Vestiging Mijdrecht

Genieweg 56
3641 RH Mijdrecht

 

Vestiging Otterlo

Arnhemseweg 22-a
6731 BS Otterlo

Back to top