Dit is InterBank

Een van de grootste en meest ervaren financieringsondernemingen van Nederland: dat is InterBank. Betrouwbaar en betrokken, InterBank staat voor verantwoord lenen. Financiële risico's voor onze klanten proberen ze zoveel mogelijk te voorkomen. InterBank biedt verschillende vormen van krediet, zodat consumenten hun (aankoop-)plannen kunnen realiseren. Daarbij werken zij samen met assurantieadviseurs, professionele kredietbemiddelaars en dealers. Finata Bank, een van de oudste financieringsmaatschappijen van Nederland, is onderdeel van InterBank.

InterBank is een winstgevende, dynamische maatschappij, die is gespecialiseerd in consumentenkrediet. Zij willen op een betrouwbare en verantwoorde manier financiële ruimte creëren voor consumenten, zodat zij hun plannen kunnen realiseren en comfortabeler kunnen leven. Hiervoor werkt InterBank samen met professionele adviseurs en goed opgeleide, servicegerichte medewerkers.

Het Nederlands Krediet Collectief en de met haar samenwerkende tussenpersonen zijn speciaal geselecteerd door InterBank.

Persoonlijke lening via InterBank

Via InterBank kunt u een persoonlijke lening afsluiten met een looptijd tussen de 6 en 180 maanden. De minimale leeftijd is 21 jaar en de maximale leeftijd waarop u een persoonlijke lening kunt afsluiten is 62 jaar. De lening moet volledig afgelost zijn bij het bereiken van de leeftijd van 68 jaar. Het maximaal te lenen bedrag is € 75.000.

InterBank heeft ook een Seniorenlening. Deze kunt u afsluiten indien u tussen de 63 en 68 jaar bent. De lening moet afgelost zijn voor het bereiken van de leeftijd van 72 jaar. De rente is wel iets hoger dan bij een gewone persoonlijke lening. Het maximaal te lenen bedrag voor een Seniorenlening is € 12.500.

Doorlopend krediet via InterBank

Via InterBank is een doorlopend krediet mogelijk met een aflossing tussen 1% en 8% van de kredietlimiet. De minimale leeftijd waarop u een doorlopend krediet kunt afsluiten is 21 jaar, de maximale leeftijd 59 jaar. Een doorlopend krediet via InterBank moet volledig afgelost zijn bij het bereiken van de leeftijd van 65 jaar. Het maximaal te lenen bedrag is € 75.000.

Een Pluskrediet is ook mogelijk als u tussen de 60 en 65 jaar bent. Vanaf uw 66ste bouwt u in maandelijkse termijnen uw limiet af, zodat u op 74-jarige leeftijd het krediet volledig hebt afgelost. De rente is wel iets hoger dan een gewoon doorlopend krediet. Het maximaal te lenen bedrag als Pluskrediet is € 50.000.

Woningvoordeelkrediet via InterBank

Een Woningvoordeelkrediet is een doorlopend krediet speciaal voor eigen woningbezitters. De rente is lager dan bij een doorlopend krediet. Via InterBank is een Woningvoordeelkrediet mogelijk met een aflossing tussen 1% en 3% van de kredietlimiet. De minimale leeftijd waarop u een doorlopend krediet kunt afsluiten is 21 jaar, de maximale leeftijd 55 jaar. Een doorlopend krediet via InterBank moet volledig afgelost zijn bij het bereiken van de leeftijd van 60 jaar. Het maximaal te lenen bedrag is € 75.000.

Wat zeggen onze klanten over ons?

 9.2 van de 10!

Onze klanten geven ons een

9.2

desiree

Zeer goed geholpen door Tamara, heb het als zeer prettig ervaren

heer De R

Zeer vriendelijke medewerkster!!

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Anna van Saksenlaan 10 (1e etage)
2593 HT ‘s- Gravenhage

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

 

Vestiging Mijdrecht

Genieweg 56
3641 RH Mijdrecht

 

Vestiging Otterlo

Arnhemseweg 22-a
6731 BS Otterlo

Back to top